Ilya Ivashka — Nikoloz Basilashvili: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ivashka vs. Basilashvili.

Miercuri la pranz, 27/04/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Ilya Ivashka si Nikoloz Basilashvili vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.51 @ Ilya Ivashka vs. 2.58 @ Nikoloz Basilashvili!

ILYA IVASHKA (#44 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut si are resedinta si acum la Minsk (Belarus), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Benjamin Balleret! Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu – Winston-Salem (hard outdoor, 2021) si luat per total ca tenismen, putem afirma cu tarie ca prefera suprafetele rapide, nicidecum cele mai lente precum zgura.

  • VICTORII Ivashka vs. Basilashvili: nici o victorie

NIKOLOZ BASILASHVILI (#20 ATP)

Are treizeci de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut la Tbilisi (Georgia) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si de asemenea poseda un prim serviciu eficient, a colaborat ultima data cu antrenorul Jan De Witt, dar momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Are in palmares cinci titluri de nivel ATP World Tour la simplu – ultimul cucerit chiar la editia precedenta a competitiei de la Munich.

  • VICTORII Basilashvili vs. Ivashka: 6-4 7-6 (Nur-Sultan challenger, 2014, hard indoor)

Ilya Ivashka – Nikoloz Basilashvili: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care campionul en-titre (fara set cedat) isi va trece in cont cel putin un set, chiar daca forma de moment nu-l recomanda, deoarece gruzinul ne-a obisnuit sa joace bine doar la anumite turnee pe care le onoreaza cu prezenta si total dezastruos si de nerecunoscut la altele! ATP Munich este unul dintre acele turnee in cadrul carora Nikoloz Basilashvili a facut performanta, la fel cum a facut-o si pe zgura de la ATP Hamburg (2018, 2019 – campion), un alt turneu de zgura pe taram nemtesc. De cealalta parte, bielorusul Ilya Ivashka nu este nici pe departe un zgurist la baza, iar in runda inaugurala de la ATP Munich l-a eliminat greu – in set decisiv – pe americanul Mackenzie McDonald (6-4 3-6 6-3 / peste doua ore si jumatate petrecute pe teren, timp in care a expediat doar doi asi, a comis patru duble greseli, i-a oferit oponentului douasprezece mingi de break – doar sapte dintre ele salvate – iar pe parte de retur a fructificat sase din totalul celor treisprezece oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Nikoloz Basilashvili
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi