Iga Swiatek — Ons Jabeur: pronosticuri Tenis WTA Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Swiatek vs. Jabeur.

Duminica la pranz, 15/05/2022, nu mai devreme de ora 14:00, Iga Swiatek si Ons Jabeur vor juca in MAREA FINALA a competitiei WTA Masters Tour de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.19 @ Iga Swiatek vs. 4.80 @ Ons Jabeur!

IGA SWIATEK (#1 WTA)

Douazeci si sapte de victorii consecutive a adunat poloneza de doar douazeci de ani, fiind la ora actuala de departe cea mai in forma tenismena a momentului, cea mai indreptatita sa ocupe pozitia de lider mondial si principala favorita de la Roland Garros! Cu un succes in finala de pe zgura Masters-ului de la Roma, nu numai ca si-ar apara titlul cucerit in sezonul precedent in finala cu Karolina Pliskova, dar ar egala recordul detinut de Caroline Wozniacki si Serena Williams – singurele din istoria acestui sport care au avut la un moment dat douazeci si opt de victorii consecutive, la varste atat de fragede.

  • VICTORII Swiatek vs. Jabeur: 4-6 6-4 6-4 (Washington, 2019, hard outdoor)

ONS JABEUR (#7 WTA)

Imediat dupa tenismena ce ocupa fotoliul de lider mondial, tunisianca este de asemenea intr-o forma de moment de exceptie – unsprezece victorii consecutive pentru ea, fiind la a doua finala consecutiva de nivel WTA Masters Series “1000” dupa cea castigata saptamana trecuta pe zgura de la Madrid! Tenismena de origine africana scrie istorie in “sportul alb” si daca va pastra forma de moment in care o regasim acum si va izbuti un rezultat notabil si la French Open, poate fi curand a doua in lume la simplu.

  • VICTORII Jabeur vs. Swiatek: 5-7 6-1 6-1 (Wimbledon, 2021, iarba), 6-3 6-3 (Cincinnati Masters, 2021, hard outdoor)

Iga Swiatek – Ons Jabeur: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si transata in minim de seturi de mult mai tanara poloneza (douazeci de ani – versus douazeci si sapte cat are tunisianca), luand in considerare evolutiile avute de aceasta pe zgura Masters-ului de la Roma si faptul ca va intra pe teren mult mai proaspata din punct de vedere fizic (n-a cedat vreun set pana-n aceasta faza a competitiei). Ons Jabeur, pe langa cele sase partide de pe zgura madrilena, a mai adaugat cinci si pe zgura italiana, iar ultimele doua – care si-au aflat deznodamantul in set decisiv – au stors-o efectiv si de ultima farama de energie – cu Maria Sakkari (1-6 7-5 6-1 / doua ore petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand sase break-uri pe parte de retur) in faza sferturilor de finala, respectiv cu Darya Kasatkina (6-4 1-6 7-5 / doua ore petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de sase ori, realizand tot atatea break-uri pe retur) in penultimul act. De cealalta parte, Iga Swiatek le-a executat pe Bianca Andreescu (7-6 6-0) in sferturi, respectiv Aryna Sabalenka (6-2 6-1 / si-a cedat serviciul o data, realizand sase break-uri pe retur) in semifinale.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 1 / 46
Calcul:
-1 318 RON
ROI:
-13.3 %
Pariuri:
814 / 63 / 625
Calcul:
-5 222 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1503
814 / 63 / 625
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Iga Swiatek

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii