Iga Swiatek — Gabriela Ruse: pronosticuri Tenis WTA Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Swiatek vs. Ruse.

Miercuri la pranz, 11/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Iga Swiatek si Gabriela Ruse vor juca in turul al doilea al competitiei WTA Masters Tour de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.04 @ Iga Swiatek vs. 11.50 @ Gabriela Ruse!

IGA SWIATEK (#1 WTA)

Va implini la finele acestei luni varsta de douazeci si unu de ani, s-a instalat confortabil in fotoliul de lider mondial si chiar daca este campioana en-titre de pe zgura Masters-ului de la Roma si are de aparat multe puncte, indiferent de rezultatul inregistrat va ramane numarul unu in lume la simplu feminin! Si-a trecut deja in palmares pe parcursul sezonului regulat patru titluri importante – Doha (Qatar, hard outdoor), Indian Wells & Miami Open (Statele Unite, hard outdoor) si-n fine Stuttgart (Germania, zgura). Are douazeci si trei de victorii consecutive, ultima infrangere datand din 16/02/2022 – la Dubai Open.

  • VICTORII Swiatek vs. Ruse: 2-6 6-1 6-2 (Montreaux ITF, 2018, zgura)

GABRIELA RUSE (#57 WTA)

Are douazeci si patru de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar la debutul ei pe zgura Masters-ului de la Roma a abandonat initial in faza calificarilor, acuzand o usoara accidentare in duelul cu americanca Lauren Davis (1-5 ret.), dar cel mai probabil romanca a fost informata de antrenorul ei ca americanca Alison Riske a declarat forfait turneului si ca va prinde un loc de lucky-loser pe tabloul principal indiferent de duelul din calificari (a fost o decizie inteleapta, pentru ca e in turul doi acum).

  • VICTORII Ruse vs. Swiatek: nici o victorie

Iga Swiatek – Gabriela Ruse: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in minim de seturi de liderul mondial in exercitiu si campioana en-titre de pe zgura Masters-ului de la Roma, dar totodata consider ca romanca n-are nimic de pierdut si va intra extrem de dezinvolta pe teren, va beneficia de suportul celor multi conationali care vor fi prezenti in tribune si poate acumula un minim de cinci game-uri! Gabriela Ruse a izbutit un rezultat surprinzator de bun in runda inaugurala, acolo unde a eliminat-o in set decisiv pe mult mai experimentata americanca Shelby Rogers (3-6 6-1 6-4 / doua ore petrecute pe teren, nu a acuzat vreo problema de ordin medical, a expediat sase asi, a comis doar trei duble greseli, si-a cedat serviciul de doar doua ori, iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor sapte oportunitati de break). Iga Swiatek va avea nevoie de cateva game-uri de adaptare, deoarece acesta va fi primul turneu de zgura outdoor la care va participa, venind si dupa o pauza de aproximativ trei saptamani dupa Stuttgart.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 4,5 game-uri în meci @ Gabriela Ruse
100%
2 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde