Hugo Gaston — Alejandro Tabilo: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Gaston vs. Tabilo.

Joi la pranz, 28/04/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Hugo Gaston si Alejandro Tabilo vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 2.46 @ Hugo Gaston vs. 1.55 @ Alejandro Tabilo!

HUGO GASTON (#72 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani si inca mult potential de a creste, pana de curand a ocupat cea mai inalta pozitie a sa in ierarhia mondiala de simplu - #63 ATP (04/04/2022) – s-a nascut la Tolouse (Franta) si are resedinta la Fonsorbes (Franta), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,73m dar poseda un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorului Marc Barbier si are in palmares o finala de nivel ATP World Tour la simpu (Gstaad, 2021).

  • VICTORII Gaston vs. Tabilo: nu au jucat

ALEJANDRO TABILO (#91 ATP)

Are douazeci si patru de ani si a reusit sa intre in sfarsit in prima suta mondiala pe parcursul sezonului regulat, locul ocupat in prezent reprezentand si career-best-ul sud-americanului, s-a nascut la Toronto (Canada) dar are resedinta la Santiago (Chile), este de asemenea jucator de mana stanga si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda si el un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Guillermo Gomez si pe parcursul sezonului regulat a disputat si prima lui finala de nivel ATP World Tour la simplu – pe zgura de la ATP Cordoba (Argentina).

  • VICTORII Tabilo vs. Gaston: nu au jucat

Hugo Gaston – Alejandro Tabilo: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, care-si va afla deznodamantul – posibil – intr-un set decisiv, luand in considerare plusul de experienta al francezului si panta ascendenta pe care se afla chilianul! Hugo Gaston l-a eliminat in runda inaugurala de la ATP Munich pe americanul Marcos Giron (6-4 6-7 7-5 / opt asi expediati, nici o dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, fructificand doua din totalul celor sase oportunitati de break de pe retur), in timp ce sud-americanul Alejandro Tabilo a castigat greu primul meci din faza calificarilor cu Geoffrey Blancaneaux (5-7 7-5 6-3) si a pierdut ulterior duelul cu cehul Jiri Lehecka (4-6 6-7), dar a prins un loc de lucky-loser pe tabloul principal si l-a invins oarecum surprinzator pe compatriotul sau Cristian Garin (6-3 6-4 / trei asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori si i-a oferit oponentului sapte mingi de break – pe parte de retur si-a procurat unsprezece oportunitati de break, patru dintre ele fiind fructificate) in runda inaugurala.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Hugo Gaston
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde