Hubert Hurkacz vs Jiri Lehecka
Incheiat

Hubert Hurkacz vs Jiri Lehecka: pronosticuri Tenis Rotterdam

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Hurkacz vs. Lehecka.

Marţi seară, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 22:30, Hubert Hurkacz şi Jiri Lehecka vor juca în runda inaugurală de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Rotterdam (Ţările de Jos, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.40 @ Hubert Hurkacz vs. 3.00 @ Jiri Lehecka!

HUBERT HURKACZ (#8 ATP)

Hubert Hurkacz (douăzeci şi şapte de ani) s-a născut la Wroclaw (Polonia) şi are reşedinţa la Monte Carlo (Monaco), are-n palmares şapte titluri de nivel ATP World Tour (la simplu) – iar locul pe care-l ocupă în acest moment în ierarhia mondială de simplu, reprezintă şi aşa-zisul său “career-best”. A ajuns la un total de zece victorii (cu patru înfrângeri suferite) pe parcursul sezonului regulat, oprindu-se-n faza sferturilor de finală pe asfaltul Grand Slam-ului de la Australian Open şi-n semifinale (mai recent) pe hardul indoor al turneului ATP de la Marseille (Franţa). A mai fost prezent pe hardul indoor de la Rotterdam ATP şi-n 2020 (eliminat în primul tur), 2021 (optimi), 2022 (optimi) şi 2023 (optimi).

● VICTORII Hurkacz vs. Lehecka: nu au jucat

JIRI LEHECKA (#32 ATP)

Jiri Lehecka (douăzeci şi doi de ani) s-a născut la Mlada Boleslav (Republica Cehă) şi are reşedinţa la Knezmost (Republica Cehă), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi beneficiază pe parte de antrenorat de suportul conaţionalului Michal Navratil! A cucerit în sezonul regulat primul lui titlu de nivel ATP World Tour la simplu – pe hardul outdoor de la Adelaide (Australia) şi-a ajuns la un total de opt victorii (cu patru înfrângeri suferite). A mai fost prezent pe hardul indoor al turneului ATP de la Rotterdam doar la ediţia din anul 2023 (semifinalist).

● VICTORII Lehecka vs. Hurkacz: nu au jucat

Hubert Hurkacz – Jiri Lehecka: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi chiar deschisă oricărui rezultat, având în vedere că ambii combatanţi se simt excelent pe acest tip de suprafaţă – iar tenismenul ceh are de apărat ceva puncte-n urma semifinalei pe care a jucat-o la ediţia precedentă a turneului ATP World Tour de la Rotterdam! Hubert Hurkacz a fost eliminat săptămâna trecută în penultimul act al turneului ATP de la Marseille de francezul Ugo Humbert (4-6 4-6 / nouă aşi expediaţi, două duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, fără a fructifica vreuna din cele trei mingi de break procurate pe parte de retur), în timp ce Jiri Lehecka onora cu prezenţa aceeaşi competiţie şi pierdea duelul din faza optimilor de finală cu francezul Arthur Rinderknech (5-7 6-7 / doi aşi expediaţi, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de trei ori, fructificând doar două din totalul celor şase mingi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 21,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token