Hubert Hurkacz — Felix Auger-Aliassime: pronosticuri Tenis ATP Halle

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Hurkacz vs. Auger Aliassime.

Vineri la pranz, 17/06/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Hubert Hurkacz si Felix Auger-Aliassime vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Halle (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.40 @ Hubert Hurkacz vs. 1.58 @ Felix Auger-Aliassime!

HUBERT HURKACZ (#12 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Wroclaw (Polonia) si are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorului Craig Boynton! Chiar daca in general n-a inregistrat rezultate notabile pe iarba, in sezonul precedent s-a auto-depasit in cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon, ajungand pana-n penultimul act al competitiei (pierdea la Matteo Berrettini).

  • VICTORII Hurkacz vs. Aliassime: nici o victorie

FELIX AUGER-ALIASSIME (#9 ATP)

A ajuns si el in sezonul precedent pana-n faza sferturilor de finala de la Wimbledon si per total este un tenismen care agreeaza iarba ca suprafata de joc, avand un total de 22 victorii – 9 infrangeri in cariera! Are ocazia sa avanseze in cea de a doua semifinala consecutiva pe acest tip de suprafata, dupa cea disputata saptamana trecuta la Hertogenbosch, pierduta la limita in tie-break-ul setului decisiv in fata celui care avea sa devina si campion ulterior – olandezul Tim Van Rijthoven (3-6 6-1 6-7).

  • VICTORII Aliassime vs. Hurkacz: 7-6 6-4 (Miami Masters, 2019, hard outdoor), 6-3 7-5 (Halle, 2021, iarba)

Hubert Hurkacz – Felix Auger-Aliassime: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua victorie a canadianului de culoare in aceasta partida, care este reeditarea meciului din runda inaugurala a competitiei ATP de la Halle de pe parcursul sezonului precedent! 6-3 7-5 a fost scorul pentru Felix Auger-Aliassime, iar statisticile au aratat cam asa: canadianul nu si-a cedat serviciul, fructificand ambele mingi de break avute pe parte de retur – cate una in fiecare set. La aceasta editie, favoritul nostru a trecut pana acum de americanii Marcos Giron (6-3 5-7 6-3), respectiv Mackenzie McDonald (7-6 6-1 / cinsprezece asi expediati, o singura dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, polonezul Hubert Hurkacz a trecut de americanul Maxime Cressy (6-4 4-6 6-4), respectiv francezul Ugo Humbert (7-6 6-3 / zece asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data, realizand doua break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Felix Auger-Aliassime

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde