Hubert Hurkacz — Albert Ramos: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Hurkacz vs. Ramos.

Joi la pranz, 14/04/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Hubert Hurkacz si Albert Ramos-Vinolas vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.68 @ Hubert Hurkacz vs. 2.20 @ Albert Ramos-Vinolas!

HUBERT HURKACZ (#14 ATP)

Are ocazia sa revina in top-ten-ul mondial in eventualitatea in care va izbuti sa ajunga cel putin pana-n semifinalele Masters-ului de la Monte Carlo, in conditiile in care la editia precedenta avea sa fie eliminat in turul al doilea de britanicul Daniel Evans! Forma de moment in care-l regasim pe polonez este una excelenta – dupa semifinala reusita pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami Open, a adunat doua victorii pe zgura monegasca – deja cu una mai mult decat reusea pe tot parcursul sezonului precedent.

  • VICTORII Hurkacz vs. Ramos: nu au jucat

ALBERT RAMOS (#37 ATP)

Are treizeci si patru de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, are in palmares patru titluri de nivel ATP World Tour la simplu – toate obtinute pe zgura, suprafata lui preferata – iar cel mai notabil rezultat obtinut de-a lungul carierei la Masters-ul de la Monte Carlo ramane finala din 2017, pierduta in fata compatriotului Rafael Nadal! In afara acelei finale putin scontate, faza optimilor de finala in care s-a calificat acum ramane urmatorul cel mai bun rezultat al veteranului iberic pe zgura monegasca.

  • VICTORII Ramos vs. Hurkacz: nu au jucat

Hubert Hurkacz – Albert Ramos: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de polonez, deoarece in ciuda faptului ca nu este la fel de familiarizat cu suprafata de joc precum adversarul sau, forma de moment cantareste de cele mai multe ori cel mai mult in “sportul alb”. Hubert Hurkacz (tenismenul cu serviciu net superior) i-a eliminat in precedentele doua runde pe bolivianul Hugo Dellien (7-5 6-4 / zece asi expediati, si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur), respectiv spaniolul Pedro Martinez Portero (6-3 4-6 6-4 / unsprezece asi expediati, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe retur) – ambii oponenti, de departe zguristi la baza! De cealalta parte, experimentatul Albert Ramos-Vinolas a avut nevoie de set decisiv atat in runda inaugurala cu olandezul Tallon Griekspoor (6-4 4-6 6-2 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de trei ori si i-a oferit noua mingi de break adversarului, a realizat cinci break-uri pe parte de retur), cat si-n turul al doilea cu britanicul Cameron Norrie (6-4 2-6 6-4 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de trei ori si i-a oferit sapte mingi de break adversarului, a realizat trei break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Hubert Hurkacz
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi