Hsieh/Wang — Fernandez/Townsend
Incheiat

Hsieh/Wang — Fernandez/Townsend: pronosticuri Tenis WTA Roland Garros

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Hsieh/Wang vs. Fernandez/Townsend.

Duminică la prânz, 11/06/2023, nu mai devreme de ora 12:30, Hsieh/Wang şi Fernandez/Townsend vor juca în MAREA FINALĂ de dublu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la French Open (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două echipe: 2.41 @ Hsieh/Wang vs. 1.60 @ Fernandez/Townsend!

HSIEH/WANG (#286 / #105 WTA Doubles)

Su-Wei Hsieh & Xinyu Wang au mai evoluat impreuna la un singur turneu inaintea Grand Slam-ului de la French Open – mai exact pe zgura de la Strasbourg WTA, unde erau eliminate inca din faza sferturilor de finala de echipa Hao-Ching Chan & Latisha Chan (4-6 7-5 8-10). Su-Wei Hsieh (treizeci şi şapte de ani) este un fost numar unu mondial la dublu feminin, revenita pe teren dupa aproximativ un an şi jumatate de pauza; are-n palmares trei titluri de Grand Slam la dublu feminin pe iarba de la Wimbledon (#2013, #2019 şi #2021), dar şi unul aici pe zgura pariziana de la Roland Garros (#2014). Xinyu Wang (douazeci şi unu de ani) participa pentru doar a treia oara-n cariera la un Grand Slam din postura de “dublista”; cu toate astea, la nivel de junioare a caştigat titlurile de la Australian Open (#2018) şi Wimbledon (#2018).

  • VICTORII Hsieh/Wang vs. Fernandez/Townsend: nu au jucat

FERNANDEZ/TOWNSEND (#36 / #7 WTA Doubles)

Annie Leylah Fernandez & Taylor Townsend au hotarat sa formeze o echipa in sezonul regulat, avand la activ cinci competitii pe care le-au onorat cu prezenta: Indian Wells (faza optimilor), Miami Open (finaliste), Charleston WTA (sfert-finaliste) şi Madrid Open (semifinaliste). Annie Leylah Fernandez (douazeci de ani) masoara doar in jur de 1,68m şi nu impresioneaza la capitolul serviciu, dar o face prin lovituri direct caştigatoare in schimburile de mingi care se prelungesc! De cealalta parte, americanca Taylor Townsend (finalista anul trecut la US Open) este “forţa brută” din echipa – serveşte bine, se descurca excelent din preajma fileului şi loveşte puternic mingea atat de pe forehand, cat şi de pe rever.

  • VICTORII Fernandez/Townsend vs. Hsieh/Wang: nu au jucat

Hsieh/Wang – Fernandez/Townsend: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida dominata de cuplul dat favorit şi de catre bookmakeri, deoarece formeaza echipa mai “sudată” şi per total consider ca lipsa de experienta a chinezoaicei Xinyu Wang ar putea fi decisiva in momentele-cheie ale acestei finale! Hsieh/Wang au avut nevoie de set decisiv pentru a elimina in semifinalele de la Roland Garros cuplul format din Melichar/Perez (6-2 3-6 6-3 / un as expediat, patru duble greşeli comise, şi-au cedat serviciul o singura data, realizand un total de trei break-uri pe parte de retur – #26 lovituri direct caştigatoare, cu #21 erori neforţate), in timp ce Fernandez/Townsend au dominat copios atat in faza sferturilor de finala versus Chan/Chan (6-3 6-3), cele care au învins echipa Hsieh/Wang la Strasbourg WTA (aminteam în descriere), cat şi-n penultimul act al competitiei versus finalistele de anul trecut – Gauff/Pegula (6-0 6-4 / nici un as expediat, şase duble greşeli comise, nu şi-au cedat deloc serviciul, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur – #24 lovituri direct caştigatoare, cu #16 erori neforţate). 

Ponturi
Victorie @ Fernandez/Townsend
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Fernandez/Townsend
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token