Holger Rune — Oscar Otte: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rune vs. Otte.

Sambata la pranz, 30/04/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Holger Rune si Oscar Otte vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.39 @ Holger Rune vs. 3.05 @ Oscar Otte!

HOLGER RUNE (#70 ATP)

A obtinut o victorie importanta in faza sferturilor de finala de la ATP Munich chiar in ziua cand a implinit frumoasa varsta de nouasprezece ani, aceasta performanta oferindu-i danezului posibilitatea de a urca douasprezece locuri in clasamentul live de simplu, fiind acum al #58-lea in lume si totodata inregistrand un nou career-best! La ora actuala pot afirma cu tarie ca Holger Rune practica poate cel mai bun tenis al sau pe zgura nemteasca si putem asista la cucerirea primului turneu de nivel ATP World Tour din cariera.

  • VICTORII Rune vs. Otte: nu au jucat

OSCAR OTTE (#62 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Koln (Germania) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Peter Moraing! Nici el n-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour la simplu sau la dublu, iar aceasta semifinala l-a urcat pana pe locul #51 ATP la simplu – aceasta pozitie reprezentand ca-n cazul oponentului sau un nou career-best!

  • VICTORII Otte vs. Rune: nu au jucat

Holger Rune – Oscar Otte: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma cu handicap la game-uri de tanarul danez, luand in considerare in special plusul de talent si de valoare pe care l-a aratat pe parcursul sezonului precedent si a sezonului regulat, dar mai ales evolutiile avute pe zgura de la ATP Munich in fata unor adversari redutabili pe acest tip de suprafata! Holger Rune a produs cea mai mare surpriza in faza optimilor de finala cand l-a eliminat fara drept de apel pe principalul favorit al competitiei – neamtul Alexander Zverev (6-3 6-2) – apoi i-a predat o lectie de tenis si finlandezului Emil Ruusuvuori (6-0 6-2 / nu si-a cedat serviciul, fructificand cinci din totalul celor zece oportunitati avute pe parte de retur) in faza sferturilor de finala. De cealalta parte, favoritul gazdelor Oscar Otte a trecut de big-server-ul american Reilly Opelka (7-6 6-2) in faza optimilor de finala, iar in faza sferturilor de finala l-a eliminat pe sud-americanul Alejandro Tabilo (6-1 7-6 / si-a cedat serviciul o singura data, oferindu-i cinci mingi de break oponentului – pe retur a fructificat patru din cele sapte oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Holger Rune
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde