Holger Rune — Hugo Gaston: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rune vs. Gaston.

Sambata seara, 28/05/2022, nu mai devreme de ora 21:45, Holger Vitus Rune si Hugo Gaston vor juca in turul al treilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.31 @ Holger Vitus Rune vs. 3.50 @ Hugo Gaston!

HOLGE RUNE (#40 ATP)

Are doar nouasprezece ani si un viitor stralucit in fata, mult potential de crestere si cel mai probabil multi ani petrecuti printre primii zece tenismeni ai lumii in viitorul nu foarte indepartat! De departe il putem cataloga drept zgurist la baza, pe parcursul sezonului regulat si-a trecut in palmares si primul turneu de nivel ATP World Tour din cariera – unde altundeva decat pe zgura (ATP Munich). Cu nouasprezece succesuri si doar sapte infrangeri pe zgura in sezonul regulat, danezul a debutat cu succes in cadrul Grand Slam-ului de la Roland Garros si va mai urca in clasament dupa acest turneu!

  • VICTORII Gaston vs. Rune: nu au jucat

HUGO GASTON (#74 ATP)

Are douazeci si unu de ani, s-a nascut la Toulouse (Franta) si are resedinta la Fonsorbes (Franta), il putem cataloga de asemenea drept un zgurist la baza, este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,73m si beneficiaza de suportul antrenorului Marc Barbier! A declarat ca daca i s-ar putea indeplini o dorinta, aceea ar fi cativa centimentri in plus la inaltime; in urma cu patru ani castiga medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Buenos Aires dedicate juniorilor, impunandu-se in fata favoritului publicului – argentinianul Facundo Diaz Acosta.

  • VICTORII Rune vs. Gaston: nu au jucat

Holger Rune – Hugo Gaston: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida destul de echilibrata, cu over la game-uri, luand in considerare evolutiile pe care le-au avut cei doi combatanti pana-n aceasta faza a competitiei, dar si faptul ca nu s-au mai infruntat in trecut si se pot surprinde reciproc! Hugo Gaston si-a castigat din postura de outsider precedentele doua meciuri, impotriva unor adversari precum australianul Alex De Minaur (4-6 6-2 6-3 0-6 7-6), respectiv zguristul argentinian Pedro Cachin (6-4 6-2 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand cinci break-uri pe retur). De cealalta parte, nordicul Holger Vitus Rune a produs surpriza in runda inaugurala cand l-a eliminat fara drept de apel pe canadianul Denis Shapovalov (6-3 6-1 7-6 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand cinci break-uri pe retur), avand o misiune mult mai usoara in turul al doilea cu elvetianul Henri Laaksonen (6-2 6-3 6-3 / nu si-a cedat serviciul, realizand cinci break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 33,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi