Holger Rune — Grigor Dimitrov
Incheiat

Holger Rune — Grigor Dimitrov: pronosticuri Tenis Beijing Masters

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Rune vs. Dimitrov.

Sâmbătă dimineaţă, 30/09/2023, nu mai devreme de ora 09:00, Holger Rune şi Grigor Dimitrov vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour Masters de la Beijing (China, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.88 @ Holger Rune vs. 1.88 @ Grigor Dimitrov!

HOLGER RUNE (#4 ATP)

Are doar douazeci de ani, dar un viitor stralucit in faţă şi deja mai multe meciuri şi mai multă experienta la nivel ATP World Tour decat mulţi alţi tenismeni trecuţi de treizeci de primaveri! Are-n palmares şi patru titluri şi alte patru finale pierdute la acest nivel, fiind un aşa-zis “zgurist” la baza (putem sa-l catalogăm drept all-court player dupa rezultatele bune obtinute pe iarba in sezonul regulat). N-a mai fost prezent in trecut pe hardul outdoor al Masters-ului de la Beijing şi-n general n-a onorat cu prezenţa la profesionişti competitiile asiatice! Dreptaci, execută reverul cu ambele mâini, masoară-n jur de 1,88m. 

● VICTORII Rune vs. Dimitrov: 3-6 7-6 7-6 6-3 (Wimbledon, 2023, iarbă)

GRIGOR DIMITROV (#19 ATP)

Are treizeci şi doi de ani şi o vasta experienta-n spate la cel mai inalt nivel, avand in palmares opt titluri de nivel ATP World Tour (cu alte opt finale pierdute) şi fiind un obişnuit al competitiilor desfaşurate pe tărâm asiatic! A mai fost prezent de nu mai putin de şapte ori pe hardul outdoor al Masters-ului de la Beijing, cele mai notabile rezultate fiind obtinute in #2014 (faza sferturilor de finala), #2017 (semifinalist) şi #2016 (finalist). În sezonul regulat a disputat doar o finală şi alte trei semifinale de nivel ATP la simplu! Este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu o singura mână şi masoară-n jur de 1,91m.

● VICTORII Dimitrov vs. Rune: nici o victorie

Holger Rune – Grigor Dimitrov: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida (per total) echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentului şi singurului meci direct desfaşurat pe la jumatatea sezonului regulat, luand in considerare forma de moment mai slaba a danezului şi faptul ca bulgarul se adapteaza mult mai uşor la conditiile de joc şi acest hard outdoor propus de competitiile chinezilor! Holger Rune l-a eliminat in runda inaugurala a Masters-ului de la Beijing pe canadianul Felix Auger-Aliassime (6-4 6-4 / şapte aşi expediati, o dubla greşeala comisa, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizand un total de doua break-uri pe parte de retur), in timp ce Grigor Dimitrov s-a incalzit mai greu dar s-a impus in cele din urma in fata americanului Mackenzie McDonald (2-6 7-6 6-1 / şase aşi expediati, patru duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, fructificand cinci din totalul celor opt oportunitati de break procurate pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!
Pont
Peste 22,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.80
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token