Holger Rune — Emil Ruusuvuori: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rune vs. Ruusuvuori.

Vineri la pranz, 29/04/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Holger Rune si Emil Ruusuvuori vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.54 @ Holger Rune vs. 2.50 @ Emil Ruusuvuori!

HOLGER RUNE (#70 ATP)

Fix in ziua meciului implineste frumoasa varsta de nouasprezece ani, s-a nascut la Gentofte (Danemarca) si are resedinta la Charlottenlund (Danemarca), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Lars Christensen! N-are inca in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour inca, dar se poate lauda cu titlul castigat la Roland Garros la nivel de juniori in anul pe care l-a terminat ca numar unu mondial (2019).

  • VICTORII Rune vs. Ruusuvuori: nu au jucat

EMIL RUUSUVUORI (#63 ATP)

A urcat deja cinci locuri in ierarhia mondial masculina de simplu gratie acestui sfert de finala de pe zgura competitiei ATP de la Munich (in conditiile in care la editia precedenta era eliminat inca din runda inaugurala), inregistrand astfel un nou career-best! Evolutiile bunicele pe care le-a avut finlandezul pe zgurele de la Monte Carlo – Barcelona – si acum Munich – sunt oarecum surprinzatoare, in conditiile in care suprafetele lui preferate raman de departe hardurile outdoor/indoor.

  • VICTORII Ruusuvuori vs. Rune: nu au jucat

Holger Rune – Emil Ruusuvuori: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie a tanarului danez, in conditiile in care suprafata de joc – in mod evident – avantajeaza jocul pe care acesta-l practica, zgura fiind suprafata pe care efectiv a crescut! Holger Rune trece si print-o forma de moment excelenta pe acest tip de suprafata, inregistrand unsprezece victorii din ultimele treisprezece partide disputate; pe zgura de la Munich l-a eliminat in primul tur pe cehul Jiri Lehecka (7-6 6-3), iar in faza optimilor de finala a produs adevarata “bomba” prin succesul obtinut in fata neamtului Alexander Zverev (6-3 6-2 / si-a cedat serviciul o singura data, fructificand patru din totalul celor unsprezece oportunitati de break avute la dispozitie pe parte de retur). De cealalta parte, nordicul Emil Ruusuvuori l-a eliminat pe japonezul Yoshihito Nishioka (7-6 7-5) in primul tur si pe big-server-ul american Maxime Cressy (6-3 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, fructificand patru din totalul celor sase oportunitati de break avute la dispozitie pe parte de retur) in faza optimilor de finala – niciunul dintre acesti adversari nefiind totusi zguristi la baza.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Holger Rune
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi