Hokori — beastcoast
Incheiat

Hokori — beastcoast: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Hokori - beastcoast, de la The International 11.

Joi dimineata, de la ora 11:00, avem meciul Hokori - beastcoast, in prima runda de lower-bracket la The International 11.

Hokori - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Hokori reprezinta surpriza majora din America de Sud. Bine, cu Thunder Predator si beastcoast deja calificate la TI datorita punctajelor din DPC, era clar ca batalia in America de Sud va fi mai echilibrata si ca Hokori are o sansa sa ajunga la The International. Dar aceasta echipa a uimit chiar si in grupa si a fost aproape de upper-bracket. Un esec in ultima runda, 0-2 cu Liquid, a insemnat doar locul 5 in grupa A, cu 2 victorii, 5 remize si 2 esecuri. Insa jocul a fost la un nivel extrem de ridicat.

beastcoast - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

beastcoast este in aceeasi formula de doi ani de zile, lucru rar in Dota 2. Mai ales in America de Sud. Dar baietii sunt foarte uniti, iar rezultatele au fost destul de bune. Pana la urma, beastcoast a ajuns direct la TI11. In actualul sezon, au jucat finala la fiecare dintre tururile din DPC, plus ca au ajuns la ESL One Stockholm si Arlington Major. In grupa B, beastcoast a avut 2 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri, terminand pe locul 7, insa a fost la doar o harta distanta sa formeze un tiebreaker in 4 pentru pozitia a 4-a.

Hokori - beastcoast: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Un duel sud-american pentru pastrarea visului de a merge mai departe in aceasta competitie. Este un BO1 si interesant e ca Hokori a ales sa joace impotriva celor de la beastcoast. Un adversar pe care il cunosc bine si baietii din Peru se simt pregatiti pentru el. Atunci cand joci de la egal la egal cu LGD sau OG, clar nu te temi de beastcoast. 4nalog a jucat impresionant pe mid si cred ca-l va domina pe Chris Luck.

Ponturi
Hokori castiga
Cf
Cote
1.87
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Hokori castiga
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token