Hibernians Paola — Shamrock Rovers: ponturi pentru un meci din preliminariile Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din preliminariile Champions League, la cote de 1.56 & 1.73.

Meciul Hibernians Paola – Shamrock Rovers este programat marți, 11 iulie, de la ora 21.00 pe stadionul Centenary din Ta’Qali.

Hibernians Paola - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

De 13 ori campioană a Maltei, Hibernians a recucerit titlul în primăvara trecută după 5 ani. Cu o echipă plină de străini din Aruba în Italia și din Insulele Capului Verde în Danemarca, echipa din Paola, un orășel de doar 8 mii de locuitori, este în mare dificultate în cupele europene. Hibernians a avut o vară grea, iar ultimele 5 meciuri au însemnat 4 înfrângeri și un egal. Marea vedetă este Jurgen Degabriele. Decarul naționalei Maltei a dat 18 goluri în sezonul trecut, dar a fost izolat excelent de către defensiva irlandeză la partida de săptămâna trecută.  Un alt fotbalist important este Jake Grech, dar mijlocașul cu 12 goluri în sezonul precedent are o mica accidentare și are șanse mici să joace marți seara. Niciodată în istorie, Hibernians nu a reușit să întoarcă acasă o înfrângere în deplasare, într-o partidă jucată în cupele europene.

Shamrock Rovers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionii Irlandei joacă, în acest debut de sezon, cu multă încredere. Echipa antrenată de Stephen Bradley s-a impus pentru a doua oară consecutiv în campionatul intern și are o serie foarte bună de victorii în ultimele partide. Succesul din meciul tur s-a conturat fără emoții. Fost jucător în liga a treia engleză la Stoke, Rory Gaffney a fost vedeta partidei jucate miercurea trecută. Mijlocașul de 32 de ani a dat două pase de gol în prima repriză pentru Finn și Watts și a închis tabela în minutul 78. Shamrock s-a impus la toate capitolele și și-a deschis drumul către următorul tur preliminar din Champions prin succesul cu 3-0. Campionii Irlandei au impresionat prin spiritul ofensiv, iar în Malta vor beneficia și de aportul fanilor care își fac vacanța de vară în minunata insula din Mediterana. În ultimele 7 meciuri jucate în deplasare de Shamrock s-au marcat maxim 3 goluri!

Hibernians Paola – Shamrock Rovers Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este o diferență de valoare între cele două echipe, iar rezultatul din tur ne demonstrează că irlandezii sunt la un nivel superior. Faptul că Shamrock Rovers este într-o serie pozitivă de 5 victorii consecutive și cu un singur gol primit este un indicator foarte bun pentru o nouă evoluție excelentă. De aceea, ponturile mele pentru acest meci sunt: Victorie Shamrock sau Egal și Sub 3.5 goluri  & Victorie Shamrock. 888 oferă cote interesante pentru aceste alegeri: 1.56 & 1.73.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Shamrock sau Egal și Sub 3,5 goluri
Cf
Cote
1.56
Ponturi
Victorie Shamrock
Cf
Cote
1.73
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Victorie Shamrock sau Egal și Sub 3,5 goluri Victorie Shamrock
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token