Hermannstadt - Calarasi. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,70 pentru un pariu la meciul din campionatul Romaniei dintre Hermannstadt si Calarasi.

Duel interesant in etapa a treia din Liga 1 intre doua adversare ce in sezonul trecut se duelau in liga secunda, ambele reusind sa promoveze direct dupa ce au ocupat primele doua locuri ale clasamentului, la o distanta semnificativa de restul plutonului. In plus, Hermannstadt a reusit sezonul trecut sa ajunga pana in ultimul act al Cupei Romaniei, unde a fost invinsa cu scorul de 2-0.


Ambele au un start reusit si un debut bun in Liga 1, reusind sa adune puncte si sa se claseze in jumatatea superioara a clasamentului, locul 7 pentru Hermannstadt cu 3 puncte acumulate si un loc 5 pentru Calarasi cu 4 puncte.


In toate cele patru dueluri ale celor doua adversare din acest meci s-au inscris maxim doua goluri, mai mult, tinand cont de punctele stranse, putem spune ca cei de la Calarasi sunt cea mai productiva echipa dupa ce au inscris 1 singur gol si nu au primit niciunul. Hermannstadt a castigat la debutul in Liga 1, scor 1-0, meciul de pe teren propriu cu Sepsi iar in etapa urmatoare a fost invinsa la Botosani cu scorul de 2-0. Calarasi a furnizat marea surpriza a primei etape dupa ce s-a impus cu scorul de 0-1 pe terenul celor de la Viitorul iar apoi au surprins din nou cand au obtinut o remiza acasa, scor 0-0, contra campioanei CFR Cluj.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide