HB Torshavn — Newtown: ponturi preliminarii Conference League League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din preliminariile Conference League.

HB Torshavn: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

HB Torshavn evolueaza in prima liga din Insulele Feroe – Premier League. Campionatul este in plina desfasurare, asadar calificarea in preliminariile Conference League si-a asigurat-o stagiunea precedenta.

Gazdele se afla pe locul 3 in clasament, la 6 puncte deasupra celor de la B36 Torshavn. Recent, HB a invins-o pe Toftir in deplasare, cu scorul de 1-0.

HB Torshavn nu are sanse la primele doua locuri, asadar dupa arata clasamentul, obiectivul principal este ramanerea pe locul 3 si calificarea din nou in turul 1 preliminar Conference.

Newtown: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Newtown vine din Tara Galilor, acolo unde spre deosebire de Insulele Feroe, este pauza competitionala.

Oaspetii s-au clasat pe locul 3 in Cymru Premier, cu 51 de puncte. Ultiam victorie intr-o partida oficiala pentru Newtown a fost inregistrata pe 9 Aprilie, intr-un 1-0 acasa cu Caernarfon.

La finalul lunii Iunie, galezii au disputat o partida amicala cu Linfield. Nu a fost prea mult fotbal intre cele doua, iar tabela a ramas neschimbata.

HB Torshavn vs Newtown: Cote la pariuri şi pronostic

Nici HB Torshavn, nici Newtown nu practica un fotbal spectaculos. Cele doua formatii provin din Insulele Feroe si Tara Galilor, doua tari care sunt recunoscute pentru fotbalul static, bazat pe faze fixe.

La un astfel de duel ma astept si astazi, mai ales ca oaspetii nu au mai disputat un meci oficial din luna Aprilie.

Ponturi
Sub 3,5 goluri
Cf
Cote
1.40
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Va fi acest pariu castigator?
Sub 3,5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token