Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Havant & Waterlooville - Aldershot. Pontul lui IulianGGMU

03.09.2018
0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Havant & Waterlooville - Aldershot, la o cota de 1.44

Miercuri seara, de la ora 21:45, are loc meciul dintre Havant si Aldershot, un duel al rundei cu numarul 9 din Vanarama National League, liga a cincea din fotbalul englez.


Aflate intr-o situatie critica, cele doua formatii se lupta sa paraseasca zona rosie, diferenta dintre ele fiiind de un singur punct. Ambele invinse in runda anterioara de campionat, au cazut acum pe locurile 21, respectiv 20, diferenta infima fata de ultimul loc. Partea buna pentru ele este ca victoria le poate duce mai departe de pericolul retrogradarii. In acelasi timp sunt echipe care au luat usor goluri, cel putin Havant a luat sase goluri in cele doua infrangeri suferite in precedentele doua runde, in timp ce Aldershot a primit si ea 13 goluri, doua de la Wrexham (0-2). Cum sunt echipe care gresesc destul de mult, astept sa vad o replica timida din punct de vedere ofensiv si pana cand se termina meciul sa asistam la modificare tabelei din partea ambelor formatii.

Echipa probabila: Young – Carter; Fogden; Harris; Kambamba – Lewis; Robinson – Rose; Stock; Tarbuck - Williams


In acelasi timp, Aldershot pe teren strain a fost mai mult o echipa care a asistat neputincioasa la infrangeri, ea a pierdut meci dupa meci, fiind una dintre cele doua formatii care n-au luat nici macar un punct desi au avut loc patru meciuri disputate in aceasta postura. Cel mai recent astfel de joc a avut loc in chiar prima zi a acestei luni, la Wrexham, pe un teren unde este foarte greu sa te desfasori, avand in vedere ca a intalnit echipa care acum este lider in Vanarama National League.

Echipa probabila: Cole – Fowler; Bernard; McDonnel – Wanadio – Lelan; Kinsella; Howell; Booty – Barkeley Agnyepong; Rendell


Asa cum am spus si anterior, fiind echipe care gresesc destul de des, as alege varianta in care ambele sa inscrie, insa, chiar si in conditiile aceste, Havant pare sa fie echipa care este avantajata de faptul ca joaca pe teren propriu si aici ar putea sa fie cheia. Astept ca prima mutare sa fie facuta de catre echipa gazda, iar daca poate sustine acelasi joc consistent, care sa-i fie suficient cat sa obtina minim un punct.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
85 / 1 / 35
Profit:
+1 394 RON
ROI:
11.5 %
Pariuri:
909 / 7 / 564
Profit:
-3 537 RON
ROI:
-2.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 121
85 / 1 / 35
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1491
909 / 7 / 564
Profit
ROI: -2.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X pauza / 1X final
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic ponturi actuale de la expertii si tipsterii cu cele mai bune statistici. Fara spam, doar ponturi.

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde