Grecia - Bosnia si Hertegovina: Ponturi Preliminarii EURO 2020

Reusesc bosniecii o victorie?

Bosniecii spera inca la calificare!

Grecia: Informatii despre echipa, forma de moment

Grecii se afla pe o panta abrupta, iar echipa nu mai are nicio sansa reala la calificare. Acestia au doar 5 puncte acumulate si forma traversata e execrabila. Elenii au pierdut 4 din ultimele 5 etape si cu siguranta moralul jucatorilor este la pamant. Printre aceste rezultate s-a strecurat si o remiza rusinoasa pe teren propriu, cu reprezentativa din Liechtenstein. Acum cateva zile, grecii s-au deplasat in Italia, acolo unde au avut o evolutie mult sub asteptari. Grecia nu a avut nicio sansa si a pierdut cu scorul de 2-0, iar in acest moment echipa mai evolueaza doar pentru palmares in actuala campanie.

Bosnia si Hertegovina: Informatii despre echipa, forma de moment

Bosniecii in schimb inca pot spera la un loc la EURO 2020, insa trebuie sa castige astazi. Acestia au 10 puncte acumulate, sunt la egalitate de puncte cu Armenia si la 2 puncte in spatele Finlandei. Cu Italia deja calificata la turneul final, cele 3 se lupta pentru locul secund. Oaspetii au reusit 2 victorii in ultimele 3 etape si au marcat de 9 ori in aceste victorii. Acestia o invingeau acum 3 runde pe Liechtenstein, 5-0 pe teren propriu. Mai apoi, bosniecii au pierdut in Armenia, insa au replicat cu un 4-1 categoric cu Finlanda. Edin Dzeko, M. Pjanic si A. Gojak sunt golgheterii oaspetilor in actuala campanie de calificare, toti avand cate 3 goluri inscrise.

Grecia – Bosnia si Hertegovina: Concluzii si Pronostic

Grecia arata foarte slab in preliminarii si nu e exclus ca Liechtenstein sa ii ajunga pana la final. O singura victorie ii desparte pe eleni de cei din Liechtenstein, asta doar ca sa ne facem o idee de nivelul elenilor. De partea cealalta, Bosnia nu mai poate calca gresit in lupta pentru calificare, mai ales ca adversarul e unul foarte slab.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 18
Calcul:
-241 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
651 / 8 / 461
Calcul:
-5 321 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
23 / 0 / 18
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
651 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
oaspetii castiga minim o repriza