Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Grazer AK – Vorwarts: pontul zilei din fotbal 25.07.2020

Tipsterul Legalbet Rafa va ofera pronosticul sau din fotbal pentru partida Grazer AK vs Vorwarts.

Grazer AK vs SKVorwarts Steyr este una din intalnirile programate sambata 25 iulie 2020 in liga secunda din Austria. Meciul este unul foarte important pentru echipa gazda, care ocupa o pozitie periculoasa. Predictia noastra a fost aleasa din oferta casei de pariuri Fortuna.

Grazer AK se bate pentru evitarea retrogradarii

Grazer este pe locul paisprezece in clasament, unul dintre cele trei ce coboara in liga a treia. Inca mai are sanse bune sa scape daca trece de SKVorwarts Steyr si Lafnitz, in ultimele doua etape.

Are avantajul ca disputa ambele intalniri pe teren propriu. Este o sansa buna de a aduna sase puncte. Doar in aceste conditii poate spera sa scape de retrogradare. Acum are cu doua puncte mai putin decat Horn, echipa ce ocupa ultima pozitie salvatoare.

In etapa precedenta a castigat cu ultima clasata, Kapfenberg (2-0). Este o victorie care a adus incredere in lot, in perspectiva acestor ultime etape. Dominik Hackinger si Gerald Nutz au cate cinci goluri marcate in acest sezon.

Echipa probabila (4-3-3): Nicht – Rosenberger, Gantschnig, Kozissnik, Graf – Hackinger, Nutz, Kiedl – Elsneg, Mihajlovic, Perchtold

Antrenor: Gernot Plassnegger

Vorwarts Steyr fara probleme in acest final de sezon

Vorwarts este pe locul sapte in clasament, cu treizeci si opt de puncte. Pare ca a renuntat la orice ambitii, deoarece a pierdut in fiecare din ultimele patru meciuri. S-a batut atat timp cat a fost nevoie sa nu aiba probleme.

Intr-o competitie in care suntem obisnuiti cu rezultate bune in deplasare se afla abia pe locul doisprezece intr-o astfel de ierarhie, avand doar cu trei puncte mai mult decat Grazer.

Este o formatie bine organizata, avand cea mai buna defensiva din liga, cu doar treizeci si doua goluri primite. In schimb ofensiva nu este una stralucitoare. Doar ultimele trei clasate au goluri mai putine marcate. Okan Yilmaz este golgheterul echipei, cu opt goluri.

Echipa probabila (4-3-3): Staudinger – Marceta, Fahrngruber, Prada, Mustecic – Martinovic, Brandstatter, Sulejmanovic – Hofstatter, Bosch, Yilmaz

Antrenor: Wilhelm Wahlmuller

Grazer AK vs Vorwarts Steyr: Cote la pariuri şi predictie

Situatia este cat se poate de clara. Grazer AK are nevoie sa castige urmatoarele doua partide pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Are sansa sa intalneasca doua adversare din zona de mijloc a clasamentului, fara obiective de realizat in acest final de sezon. Prima este Vorwarts, o formatie aflata in degringolada, cu partru infrangeri consecutive. Acesta poate fi primul pas pentru indeplinirea obiectivului pentru Grazer AK. Mergem pe o victorie a gazdelor in aceasta intalnire. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.88
Logoul casei de pariuri Fortuna - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 23
Calcul:
-932 RON
ROI:
-25.2 %
Pariuri:
447 / 33 / 431
Calcul:
-3 298 RON
ROI:
-3.6 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
14 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 911
447 / 33 / 431
Calcul
ROI: -3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Grazer AK castiga
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept