Golden State Warriors — Denver Nuggets
Incheiat

Golden State Warriors — Denver Nuggets: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Golden State Warriors - Denver Nuggets, din NBA

Joi dimineata, de la ora 05:00, in “Chase Center”, avem meciul 5 din seria Golden State Warriors - Denver Nuggets, din play-off-ul NBA.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au marcat din nou peste 115 puncte, dar de data asta au pierdut meciul 4, scor 121-126. Curry a bifat 33 de puncte, 8 pase si 3 recuperari, Thompson a inregistrat 32 de puncte, 4 recuperari, in timp ce Wiggins a ajutat cu 20 de puncte, 6 recuperari si o pasa. Canadianul a ratat insa un “dunk” foarte important in minutele de final. Curry a ratat 4 libere, record negativ al carierei.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets au reusit sa arunce excelent in meciul 4, de unde si victoria cu 126-121. 56.2% eficienta din actiune si 29/36 de la linia de libere. Jokic a pus 37 de puncte, 8 recuperari si 6 pase, Morris a contribuit cu 24 de puncte, 5 pase si 2 recuperari, pentru ca Gordon sa incheie seara cu 21 de puncte, 6 recuperari si 4 pase. Merita mentionat si Rivers, care a fost senzational pe defensiva, cu 5 interceptii. Jokic are o medie de 28.75 puncte in aceasta serie.

GSW - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Au fost meciuri in care Warriors au marcat mult si ma indoiesc ca nu va fi cazul si acum. Dar atata timp cat Jokic mai are vlaga, Nuggets trebuie luati in seama. Nikola a fost incredibil in ultimele doua partide, de fiecare data cu cate 37 de puncte. Ajunge des la linia de libere, desi putem spune clar ca arbitrii nu fluiera in favoarea sa. Ar trebui sa aiba un nou meci cu peste 30 de puncte si +40 de minute jucate.

Ponturi
Jokic peste 51,5 puncte+pase+recuperari
Cf
Cote
1.98
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jokic peste 51,5 puncte+pase+recuperari
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token