Glasgow Rangers - UFA. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica ne propune un pariu cu o cotă de 1,57 pentru această confruntare din play-off-ul Europa League.

Scoțienii de la Glasgow Rangers și rușii de la UFA dau piept joi, 23 august, de la ora 21.45, într-un meci din prima manșă a playo-ff-ului Europa League, miza fiind calificarea în grupe.


Rangers a mai disputat două tururi preliminarii. A eliminat mai întâi formația croată Osijek, după o dispută echilibrată: 1-0 pentru britanici în Croația și 1-1 pe teren propriu în retur. A urmat disputa cu slovenii de la Maribor, în fața cărora Rangers s-a impus cu 3-1 acasă, iar la Maribor scorul a fost 0-0.


Rangers folosește un sistem de joc 4-3-3 și are de obicei unul sau cel mult doi jucători autohtoni în primul unspzeceze, restul fiind străini.


Formația din Glasgow a început destul de bine competiiția internă, cu un 1-1 pe terenul lui Aberdeen, urmat de o victorie cu 2-0 acasă în compania echipei St.Mirren.


Gruparea rusă UFA a avut și ea un adversar din Slovenia în turul doi preliminar, pe Domzale. A fost 0-0 în Rusia și 1-1 în deplasare. A urmat un adversar mai facil, Niedecorn din Luxemburg, în fața căruia UFA a avut totuși dficultăți, pentru că s-a calificat după 2-1 acasă și 2-2 în deplasare.

UFA a început prost campionatul Rusiei, ediția 2018/2019, având doar o victorie după 4 etape, motiv pentru care a ajuns pe locul al 10-lea în clasament.

În ultimul meci din competiția internă a fost învinsă cu 3-0 de Dinamo Moscova.

Echipa de bază a celor de la UFA se bazează în special pe jucători din Rusia, dar există și câțiva străini, printre care unul din Republica Moldova și altul din România (Nedelcearu).


UFA este o formație lipsită de tradiție și de experiență în cupele europene. Pe ruși, îi așteaptă o atmosferă ostilă la Glasgow și o formație Rangers care va ataca în valuri, o echipă cu un joc preponderent direct spre poartă. Mizez pe victoria scoțienilor în acest meci tur.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Glasgow Rangers
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide