Glasgow Rangers - Shkupi. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Glasgow Rangers si Shkupi, la o cota de 1.44

Glasgow Rangers - Shkupi. Pontul lui IulianGGMU

In cupele europene deja a inceput bataia pentru cine se califica in turul al doilea preliminar, iar in unul dintre duelurile programate se vor intalni Glasgow Rangers si Shkupi. Partida este programata sa inceapa de la ora 21:45, pe “Ibrox Stadium”.


Trebuie doar sa dam timpul inapoi si sa privim ce s-a intamplat anul trecut pentru a realiza ca fiecare adversar trebuie respectat, a spus Stevie G, citat de bbc.com


Glasgow Rangers este un colos al fotbalului scotian, fiind a doua echipa cu cele mai multe trofee castigate si asta din cauza faptului ca a fost nevoita ca timp de patru ani sa absenteze din Premiership, avand proleme financiare, din cauza carora a fost retrogradata in liga a 4-a. Ulterior si-a revenit si jocul a crescut si el. Participarea in aceasta editie de Europa League se datoreaza strict locului al treilea pe care l-a ocupat in editia trecuta de Premiership, atunci cand a incheiat sezonul cu un meci de poveste, 5-5 contra celor de la Hibernian. In aceasta pauza competitionala au fost schimbari pe banca tehnica, Steven Gerrard a preluat fraiele formatiei de pe “Ibrox Stadium”, fiind la primul sau mandat ca principal la o echipa profesionista, dupa ce anterior a fost antrenorul Liverpool U23.


Shkupi vine in Scotia pregatita sa nu primeasca multe goluri, nivelul la care aceasta a evoluat nu convine nici in dupa opt meciuri consecutive in care nu a cunoscut esecul. In chiar ultima etapa din First League, prima liga de fotbal din Macedonia, a castigat cu 4-1 in fata celor de la Vardar Skopje, succes datorita caruia a incheiat pelocul 4, primind biletele pentru prima sa participare in cupele europene. In 2018 a bifat cel mai bun rezultat de cand a revenit in prima liga, in 2015, asta cu toate ca are o vechime de 91 de ani.


Rangers participa cu regularitate in cupele europene, acum este la al doilea sezon consecutiv cand se califica in Europa League, asta si din cauza problemelor descrise mai sus. Daca anul trecut se facea de rusine si era eliminata inca din turul inaugural, de catre luxemburghezii de la Progres Niederkorn (1-2), de data aceasta obiectivul este unul clar: grupele. Este diferenta prea mare intre ele, Rangers are jucatori determinati sa lase o impresie buna, pe cand Shkupi nu are nimic de pierdut. Totusi, in contextul in care formatia scotienilor ar putea fi alcatuita din jucatori experimentati si de tineri dornici de afirmare, incli sa cred ca golul o sa vina repede, inca din prima jumatate de ora

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2954
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Urmatorul gol inainte de minutul 30 – DA
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide