Giulio Zeppieri — Maxime Cressy: pronosticuri Tenis ATP Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zeppieri vs. Cressy.

Duminica la pranz, 08/05/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Giulio Zeppieri si Maxime Cressy vor juca in ultimul tur de calificari al competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.80 @ Giulio Zeppieri vs. 2.02 @ Maxime Cressy!

GIULIO ZEPPIERI (#229 ATP)

Are doar douazeci de ani si potential de prima suta mondiala pe viitor, s-a nascut chiar aici la Roma (Italia) dar are resedinta la Latina (Italia), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Piero Melaranci! In sezonul precedent si-a trecut in palmares primul turneu de nivel ATP Challenger Tour la simplu – pe zgura de la Barletta challenger – si primul titlu la dublu – pe zgura de la Todi challenger.

  • VICTORII Zeppieri vs. Cressy: nu au jucat

MAXIME CRESSY (#64 ATP)

Exact astazi a implinit varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Paris (Franta) si i-a reprezentat pe francezi in competitiile internationale intre 2016-2018, dar are resedinta la Hermosa Beach (Statele Unite) si din 2018 pana-n prezent a hotarat sa-i reprezinte pe americani! Este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,98m si poseda un prim serviciu percutant, generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorilor Romain Sichez & Armand D’Harcourt.

  • VICTORII Cressy vs. Zeppieri: nu au jucat

Giulio Zeppieri – Maxime Cressy: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de tanarul italian, deoarece are de partea lui suprafata de joc si boost-ul de moral pe care l-a primit dupa victoria importanta obtinuta in prima runda a calificarilor de pe zgura Maters-ului de la Roma, in fata unui alt zgurist experimentat in persoana slovacului Alex Molcan (6-7 6-3 6-2 / sapte asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doar trei ori, iar pe parte de retur a fructificat sase din totalul celor zece oportunitati de break avute), al #47-lea tenismen al lumii la simplu! De cealalta parte, big-server-ul american Maxime Cressy a avut o misiune facila in runda inaugurala a calificarilor, deoarece de cealalta parte a fileului s-a aflat italianul Francesco Forti (6-1 6-3 / sapte asi expediati, o dubla greseala comisa, i-a oferit oponentului trei mingi de break si le-a salvat totusi pe toate, iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor cinci oportunitati de break avute la dispozitie), al #323-lea tenismen al lumii si-n fine un jucator total iesit din forma si cu o prima jumatate de sezon mult sub asteptari.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Giulio Zeppieri
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi