Gilles Simon — Damir Dzumhur: pronosticuri Tenis ATP Belgrad

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Simon vs. Dzumhur.

Duminica la pranz, 17/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Gilles Simon si Damir Dzumhur vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Belgrad (Serbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.25 @ Gilles Simon vs. 1.41 @ Damir Dzumhur!

GILLES SIMON (#154 ATP)

A ajuns si el la treizeci si sapte de ani si pare mai aproape de retragerea din activitate, decat de revenirea in prima suta mondiala, s-a nascut la Nice (Franta) si are resedinta la Boulogne-Billancourt (Franta), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Etienne Laforgue! Are in palmares paisprezece titluri de nivel ATP World Tour, dar au trecut patru ani de cand cariera francezului a luat-o pe o panta descendenta si nu si-a mai revenit.

  • VICTORII Simon vs. Dzumhur: nici o victorie

DAMIR DZUMHUR (#142 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de treizeci de ani, inca poate reveni in prima suta mondiala si inca mai are multe de demonstrat din punctul meu de vedere, deoarece pana nu de mult era clasat al #23-lea in lume (02/07/2018), avand in palmares si trei titluri de nivel ATP World Tour! S-a nascut la Sarajevo (Bosnia&Herzegovina) dar are resedinta chiar aici la Belgrad (Serbia), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Ivan Dugandzic.

  • VICTORII Dzumhur vs. Simon: 6-4 1-6 6-4 (Winston Salem, 2017, hard outdoor)

Gilles Simon – Damir Dzumhur: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma cu handicap la game-uri de bosniac, luand in considerare forma de moment mai buna si per total prima jumatate a sezonului regulat de asemenea cu rezultate ceva mai satisfacatoare! Damir Dzumhur a fost prezent in urma cu o saptamana si jumatate pe zgura de la ATP Marrakech, acolo unde i-a invins in faza calificarilor pe Lamine Ouahab (6-3 6-4) si pe Andrea Vavassori (4-6 7-5 6-4), iar in runda inaugurala de pe tabloul principal i-a facut fata onorabil celui care avea sa devina viitorul campion – belgianul David Goffin (2-6 6-7). De cealalta parte, veteranul francez Gilles Simon a fost prezent saptamana trecuta pe zgura turneului ATP Challenger Tour de la Barletta, acolo unde avea sa piarda in runda inaugurala duelul cu romanul Marius Copil (2-6 6-4 4-6). Cam asta este si diferenta intre cei doi combatanti in acest moment – bosniacul inca incearca sa scoata capul la suprafata la nivel ATP World Tour, iar francezul nu mai exceleaza nici la nivel ATP Challenger.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 1 / 42
Calcul:
-194 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
838 / 64 / 640
Calcul:
-4 810 RON
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
56 / 1 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1548
838 / 64 / 640
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Damir Dzumhur

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii