Gijon — Las Palmas: ponturi LaLiga2

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.70 pentru aceasta infruntare din ultima runda a ligii secunde spaniole.

Gijon: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Gijon si-a indeplinit obiectivul din a doua jumatate a sezonului, acela de a sta departe de zona retrogradabila.

Alb-rosii au obtinut 5 puncte in ultimele 3 etape, suficient cat sa se separe de Real Sociedad B si Amorebieta. Inainte de ultima runda, distanta fata de zona rosie este de 6 puncte.

Dupa victoria cu 2-1 acasa in fata celor de la Girona, Gijon s-a deplasat la Fuenlabrada, acolo unde a terminat la egalitate, scor 0-0.

Las Palmas: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Las Palmas insa traieste la intensitate maxima acest ultim duel. Echipa ocupa locul 6 in clasament, ultimul ce duce in barajul pentru promovare.

Oaspetii si-au revenit pe final de sezon si au obtinut 4 victorii consecutive. Cea mai recenta a fost bifata acasa, 2-1 cu Real Oviedo.

Inainte de ultima etapa, Las Palmas are 2 puncte avans fata de Oviedo. Meciul direct este acum de partea oaspetilor, asadar au nevoie de un singur punct.

Gijon vs Las Palmas: Cote la pariuri şi pronostic

Atmosfera in tabara oaspetilor este excelenta, dupa victoria decisiva cu Oviedo. Misiunea nu s-a incheiat insa, deoarece o infrangere astazi ar putea strica tot ce s-a cladit pe parcursul sezonului.

Las Palmas isi permite sa termine si  la egalitate de puncte, deoarece beneficiaza de avantajul meciului direct. Totusi galben-albastrii trebuie sa fie siguri, asadar ma astept sa domine si sa atace, in cautarea celor 3 puncte.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 34
Calcul:
-852 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
1062 / 14 / 757
Calcul:
-7 765 RON
ROI:
-4.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 74
37 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1062 / 14 / 757
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Las Palmas castiga

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii