Germania F — Franța F
Incheiat

Germania F — Franța F: pont din Campionatul European de Fotbal Feminin

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă un meci de la Campionatul European de Fotbal Feminin.

Partida Germania F – Franța F se joacă astăzi, ora 22:00, pe MK Staium (Milton Keynes).

Cine va întâlni Anglia în marea finala a Euro 2022? Discutăm evident de Campionatul European feminin, care a ajuns în faza semifinalelor. Naționala engleză s-a calificat ieri în ultimul act, după un succes lejer, 4-0, contra Suediei și acum așteaptă.

Germania a arătat fenomenal până în acest moment, reușind victorii pe linie. În grupă, naționala Martinei Voss-Tecklenburg a învins fără emoții Danemarca, 4-0, apoi a dat un semnal clar în privința formei în care se află, depășind puternica Spanie cu 2-0, pentru ca în ultimul joc să dispună fără mari probleme, cu 3-0 de Finlanda. În sferturi, nemțoaicele au depășit Austria cu 2-0. A fost un joc în care au deschis scorul în prima repriză și au închis tabela în ultimul minut, fiind superioare la toate capitolele:

21-12 șuturi spre poartă

5-1 șuturi pe poartă

7-6 cornere

58%-42% posesie

52-34 atacuri periculoase

Franța nu a avut un parcurs atât de ușor, fiind obligată, în sferturi, să joace prelungiri împotriva Olandei. Naționala lui Corinne Diacre reușise două victorii în primele două partide de la Euro, un 5-1 împotriva Italiei și un 2-1 contra Belgiei, iar în ultima dispută din grupă, cu Islanda, a putut jongla cu minutele jucătoarelor, partida terminandu-se la egalitate, 1-1. Olanda s-a dovedit un adversar complicat, bine organizat defensiv, iar dominarea Franței nu a dat roade decât în minutul 102, când Perisset a transformat penalty-ul care a însemnat calificarea în semifinale.

Germania F – Franța F: cote și pronostic

Am sesizat un aspect interesant la acest Euro feminin: se obțin foarte multe cornere. Practic nu a existat meci al celor două formații în care să nu fie cel puțin 10! Să o luăm pe rând: Franța – Italia (10 cornere), Franța – Belgia (12 cornere), Franța – Islanda (10 cornere), Franța – Olanda (14 cornere in 90 de minute). În cazul Germaniei situația este asemănătoare: 11 cornere vs Danemarca, 10 vs Spania, 13 vs Islanda și   13 vs Austria. În aceste condiții, vă propun o cotă 2:00 pe care Betano o pune la bătaie pentru o partidă cu cel puțin 11 lovituri de colț. Dacă vi se pare riscantă, merge și soluția +9.5 pentru care primiți o cotă de 1.62. Eu sunt totuși optimist că vom avea 11!

Ponturi
Cel puțin 11 cornere în meci
Cf
Cote
2.00
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru European Women's Championship
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin 11 cornere în meci
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token