Genk - Brondby. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica a analizat acest meci din play-off-ul Europa League și ne recomandă un pariu pe numărul total de goluri, cu o cotă de 1,53.

Genk și Brondby se întâlnesc joi, 23 august, de la ora 21.30, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Se vor afla față în față două formații care au intrat în preliminariile Europa League în turului al doilea. Belgienii de la Genk au eliminat formația poloneză Lech Poznan, în fața căreia s-au impus de două ori: 2-0 pe teren propriu și 2-1 în Polonia.


În schimb, Brondby a eliminat formația Spartak Subotica, cu două victorii, 2-0 în deplasare și 2-1 în Danemarca.


Genk a debutat cu un egal acasă în noul campionat al Belgiei, scor 1-1 pe teren propriu cu St.Truident. Au urmat două victorii, 2-0 cu Oostende în deplasare și 3-1 acasă cu Charleroi. 


În meciul de joi, Genk nu se va putea baza pe Ingvartsen și românul Vladimir Screciu, ambii fiind accidentați.


Brondby a avut un parcurs oscilant în primele trei runde din campionatul Danemarcei. A debutat cu dreptul, cu o victorie cu 2-0 în fața celor de la Nordsjælland, apoi a urmat eșecul cu 3-1 din derby-ul jucat în deplasare cu FC Copenhaga. În fine, pe 19 august a pierdut acasă cu Ejberg, scor 0-1.


Brondby are și câțiva indisponibili pentru meciul din Belgia, este vorba de Kabongo, Mensah, Arajuuri și Rocker. Primii doi sunt suspendați, iar ceilalți accidentați.


Conform transfermarkt.com, jucătorii din lotul lui Genk valorează 59 de milioane de euro, iar întreg lotul lui Brondby este cotat la 23 de milioane de euro.

Specialiștii o creditează cu prima șansă la victorie în meciul de joi pe Genk, precum și la calificare, însă voi alege un pariu care mi se pare mai sigur, mai precis numărul total de goluri cuprins între 2 și 4, la o cotă de 1,53.
 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri 2-4
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide