Gaz Metan Medias - FCSB. Pontul propus de Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din Liga 1 dintre Gaz Metan Medias si FCSB.

Poate unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei din Liga 1, cred ca duelul dintre liderul Gaz Metan Medias si FCSB va fi unul in care vom avea goluri marcate de ambele parti, eu alegand totusi un pariu ce il consider mai sigur, ca in meci se vor marca cel putin doua goluri.


Mediesenii au un start foarte bun de sezon si cu 7 puncte acumulate ocupa prima pozitie a clasamentului. In meciul de debut ei au castigat cu scorul de 2-1 contra Concordiei, apoi au obtinut o remiza in deplasarea de la Voluntari, scor 1-1, pentru ca in ultima etapa sa adauge o adauge pe Dinamo pe lista victimelor dupa ce s-a impus spectaculos contra acestora in meciul de pe teren propriu, scor 3-2. In toate duelurilor lor asadar s-au marcat minim 2 goluri.


Desi favorita in acest meci, cred ca FCSB are de ce sa se teama in deplasarea de la Medias. Cei de la FCSB au inceput slab sezonul dupa o infrangere in deplasare in prima etapa, scor 1-0 contra Astrei Giurgiu, a urmat apoi o remiza foarte spectaculoasa contra lui Dinamo, scor 3-3, dupa ce au fost egalati in ultimele minute ale meciului, pentru ca apoi in ultima etapa sa se descatuseze si sa obtina prima victorie, scor 4-0 cu CSMS Iasi.


Ambele echipe arata o forma buna in ofensiva si sunt de parere ca nu va fi o problema sa se inscrie peste 1.5 goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 1.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide