Galatasaray - Konyaspor. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,73 pentru duelul din Turcia dintre Galatasaray si Konyaspor.

M-am oprit asupra unui duel dezechilibrat din Turcia Super Lig, intre ocupanta primului loc al clasamentului cu 50 de puncte, Galatasaray si echipa de pe locul 16 cu 21 de puncte, Konyaspor. Galatasaray duce o lupta apriga pentru cucerirea titlului alaturi de Basaksehir, care are acelasi numar de puncte si Besiktas, aflata pe locul 3 cu 3 puncte mai putin. Konyaspor are o misiune total opusa si anume salvarea de la retrogradare, ocupand in acest moment primul loc retrogradabil si aflandu-se la 3 puncte distanta de salvare.


Cred ca Galatei nu are cum sa ii scape victoria in acest meci impotriva unui adversar accesibil iar cum cota pentru o simpla victorie este prea mica, va propun un pariu pentru ca ei sa conduca inca de la pauza si se impuna la final, pentru o cota de 1,73 oferita de Betano. Galatasaray vine dupa 2 victorii consecutive in campionat in care a reusit sa marcheze 12 goluri si nu a primit niciunul iar Konyaspor vine dupa 2 infrangeri consecutive in care nu a reusit sa marcheze si a primit 4 goluri.


Galatasaray a avut evolutii impresionante pe propria arena in acest sezon, acolo unde a avut un parcurs aproape perfect - 11 victorii si 1 remiza cu un golaveraj descurajant pentru orice adversar, 36 de goluri marcate si doar 7 primite. Cu 10 etape ramase de disputat din actualul sezon este clar ca si Konyaspor are nevoie sa isi mai adauge puncte, insa nu cred ca pot spera la prea multe de la acest meci, mai ales daca privim parcursul lor din deplasare - 1 victorie, 1 remiza si alte 9 infrangeri, cu un golaveraj foarte slab de 9/20.

 

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pauza/Final - 1/1
Comentarii
2
tocmai ti-ai raspuns singur..pariul este pierzator pentru ca la pauza scorul a fost 0-1, adica Galatasaray nu a condus la pauza, doar la final
Scorul a fost 2> 1 pentru Galatasaray ,iar la pauza a fost 0> 1 konyaspor a conus din minul 2 gol marcat de kone. De ce este pierzator pariul ? astept un raspuns