Gabriela Ruse — Shuai Zhang: pronosticuri Tenis WTA Birmingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruse vs. Zhang.

Joi la pranz, 16/06/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Elena Gabriela Ruse si Shuai Zhang vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Birmingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.98 @ Elena Gabriela Ruse vs. 1.84 @ Shuai Zhang!

GABRIELA RUSE (#55 WTA)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Bucuresti (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,73m si beneficiaza de suportul antrenorului Andrei Cociasu! De departe o putem cataloga pe romanca drept o “zgurista” la baza, dar prin anii 2018-2019 cand incepea sa scoata capul in tenisul mare, avea cateva evolutii entuziasmante si pe iarba; din pacate pentru ea, sezonul precedent a fost unul foarte slab pe acest tip de suprafata.

  • VICTORII Ruse vs. Zhang: nici o victorie

SHUAI ZHANG (#54 WTA)

Are treizeci si trei de ani si mult mai multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut si are resedinta la Tianjin (China), este de asemenea dreptace si executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,77m si beneficiaza de mult timp de suportul antrenorului chinez – Shuo Liu! Are in palmares trei titluri de simplu la nivel WTA Series Tour si nu mai putin de unsprezece la dublu – fiind, de altfel, actualul numar trei mondial in clasamentul dublistelor (campioana recent la dublu pe iarba de la Nottingham).

  • VICTORII Zhang vs. Ruse: 6-4 6-4 (Livesport Prague Open, 2018, zgura)

Gabriela Ruse – Shuai Zhang: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de cea mai experimentata dintre combatante si per total aflata intr-o forma de moment mai buna pe acest tip de suprafata! Shuai Zhang a ajuns saptamana trecuta pana-n faza sferturilor de finala la simplu pe iarba de la WTA Nottingham si asa cum aminteam mai sus, se impunea la dublu alaturi de brazilianca Beatriz Haddad Maia; in runda inaugurala de la WTA Birmingham a eliminat-o pe croata Jana Fett (5-7 6-3 6-3 / cinci asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur dintr-un total de noua oportunitati avute la dispozitie), in ciuda celor paisprezece asi expediati de aceasta. De cealalta parte, Elena Gabriela Ruse a avut parte de un meci-thriller in compania unei alte chinezoaice – Qiang Wang (7-6 7-6 / peste doua ore petrecute pe teren, doi asi expediati, sapte duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori – oferindu-i adversarei sase mingi de break, iar pe parte de retur a realizat tot cinci break-uri dintr-un total de noua oportunitati avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Shuai Zhang

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde