Gabriela Ruse — Lauren Davis: pronosticuri Tenis WTA Eastbourne

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruse vs. Davis.

Duminica la pranz, 19/06/2022, nu mai devreme de ora 18:00, Elena Gabriela Ruse si Lauren Davis vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Eastbourne (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.85 @ Elena Gabriela Ruse vs. 1.95 @ Lauren Davis!

GABRIELA RUSE (#55 WTA)

N-a mai fost prezenta in trecut pe iarba de la Eastbourne WTA, cele mai notabile performante ale carierei fiind obtinute pe zgura – pe parcursul sezonului precedent, ridica deasupra capului trofeul de campioana la Hamburg WTA (pornind din faza calificarilor), iar imediat dupa a ajuns pana-n finala si la Palermo WTA (din nou, pornind din faza calificarilor). A fost prezenta zilele trecute pe iarba de la Birmingham WTA, fiind eliminata in faza optimilor de finala de chinezoaica Shuai Zhang (2-6 6-2 5-7).

  • VICTORII Ruse vs. Davis: nici o victorie

LAUREN DAVIS (#108 WTA)

Are douazeci si opt de ani si mult mai multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, fiind la un moment dat clasata chiar a #26-a in lume la simplu (22/05/2017), are in palmares un singur titlu la un astfel de nivel la simplu (Auckland, 2017, hard outdoor) si alte doua finale pierdute, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,57m si beneficiaza de suportul antrenorului Edward Elliot! Pe iarba a adunat de-a lungul carierei 32 – 29 (victorii – înfrangeri).

  • VICTORII Davis vs. Ruse: 6-1 7-6 (Dothan ITF, 2019, zgura), 5-1 ret. (Roma Masters, 2022, zgura)

Gabriela Ruse – Lauren Davis: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou succes al americancei, luand in considerare in special plusul de experienta si capacitatea de a se adapta la aceasta suprafata de joc, dar si avantajul moral de a se fi impus in precedentele doua meciuri directe pe suprafata preferata a adversarei – nicidecum a ei! Lauren Davis a fost si ea prezenta zilele trecute pe iarba de la Birmingham WTA, turneu in cadrul caruia a invins-o pe slovena Kaja Juvan (7-6 7-6) si a pierdut la mare batalie duelul cu italianca Camila Giorgi (6-3 5-7 2-6 / in ciuda faptului ca e printre cele mai scunde din circuit, a expediat un numar impresionant de doisprezece asi, si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand patru break-uri pe retur din treisprezece oportunitati). A fost prezenta si pe tabloul de dublu, facand pereche cu conationala Caty McNally, cele doua trecand in primul tur de cuplul Juvan/Linette (6-1 6-3) din postura de outsidere si cedand la limita duelul cu perechea Kichenok/Ostapenko (1-6 6-4 10-12) in faza sferturilor de finala, cele din urma mentionate formand un cuplu mult mai sudat si urmand a disputa finala competitiei pe parcursul zilei de astazi.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Lauren Davis

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde