Gabriela Ruse — Dea Herdzelas: pronosticuri Tenis WTA Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruse vs. Herdzelas.

Sambata la pranz, 07/05/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Gabriela Ruse si Dea Herdzelas vor juca in prima runda a calificarilor competitiei WTA Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.24 @ Gabriela Ruse vs. 4.10 @ Dea Herdzelas!

GABRIELA RUSE (#57 WTA)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta in capitala Bucuresti (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,73m si poseda un prim serviciu per total eficient si periculos pentru adversare, are in palmares un titlu (Hamburg, 2021) si o finala (Palermo, 2021) de nivel WTA Series Tour la simplu (ambele pe zgura, suprafata ei preferata), iar pe parte de antrenorat beneficiaza de ceva timp de suportul compatriotului Andrei Cociaşu!

  • VICTORII Ruse vs. Hardzelas: 6-3 7-5 (Horb ITF, 2016, zgura), 6-4 2-6 7-5 (Istanbul ITF, 2019, hard indoor)

DEA HERDZELAS (#192 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut si are resedinta la Sarajevo (Bosnia&Herzegovina), are in palmares noua titluri de nivel ITF Futures la simplu si alte sase la dublu, n-a urcat niciodata mai sus de pozitia pe care-o ocupa in prezent in ierarhia mondiala de simplu feminin (career-best), este o prezenta constanta in echipa de Fed Cup a bosniecilor si-o putem considera o zgurista la baza! Pe parcursul sezonului regulat a debutat la nivel de Grand Slams in calificarile de la Australian Open si acum iat-o debutand si la Roma.

  • VICTORII Hardzelas vs. Ruse: nici o victorie

Gabriela Ruse – Dea Herdzelas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, luand in considerare precedentele rezultate ale meciurilor directe, cat si faptul ca outsider-ul acestui duel (bosniaca) are mult mai multe meciuri in picioare pe zgura pe parcursul lunii aprilie, decat romanca (un singur meci disputat pe zgura). Gabriela Ruse a fost prezenta doar la WTA Charleston in prima saptamana a lunii aprilie, invinsa clar acolo in runda inaugurala de americanca Hailey Baptiste (3-6 0-6), iar de atunci n-a mai onorat cu prezenta vreo competitie oficiala (asadar, repaus de o luna, destul de mult). De cealalta parte, Dea Herdzelas a fost prezenta la Bellinzona ITF (a invins-o acolo printre altele pe slovena Polona Hercog si a pierdut la limita duelul cu gruzina Ekaterine Gorgodze din semifinale), apoi i-a “furat” set rusoaicei Anastasia Potapova pe zgura de la Istanbul WTA (1-6 7-6 2-6) si a ajuns pana-n semifinale si pe zgura de la Zagreb ITF (invinsa in penultimul act al competitiei de experimentata maghiara Reka-Luca Jani).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 1 / 46
Calcul:
-1 318 RON
ROI:
-13.3 %
Pariuri:
814 / 63 / 625
Calcul:
-5 222 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1503
814 / 63 / 625
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii