Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Frolunda - Kometa Brno: Ponturi pariuri hochei

10.12.2018
256
0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o cotă de 1.55 la meciul de hochei IulianGGMU - Kometa Brno

Marti, 11 decembrie, de la ora 19:00, in arena “Scandinavium” din Gothenburg, are loc mansa secunda a sfertului de finala dintre Frolunda si Kometa Brno. Suedezii au luat avans inca din tur, cand au castigat cu 4-1 in Cehia.

Frolunda: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Frolunda este echipa care detine trofeul deja de doua ori, ceea ce este clar o performanta pentru ca Champions League la hochei a luat nastere in 2014. 40 de echipe s-au luptat atunci sa castige marele premiul, de aproximativ 1.5 milioane de euro. Se stie foarte bine ca hocheiul din nordul Europei este cel care face diferenta, toate editiile Champions League s-au dus acolo, Frolunda de doua ori, Lulea si JYP. SHL este o liga stransa, faptul ca Frolunda se afla pe 6, s-ar putea anula in decurs de o saptamana, deoarece sunt cinci puncte intre ea si echipa de pe primul loc.

Kometa Brno: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul Cehiei este departe de final, dar Kometa Brno pierde din ce in ce mai mult teren, fiind la mai bine de zece puncte si acest lucru pune sub presiune fosta campioana Extraliga, pentru ca lipsa rezultatelor a continuat si cu infruntarile din Champions League. A putut tine pasul cu Frolunda timp de 20 de minute, cat timp Kohler a reusit sa inscrie, restul meciurilui a fost controlat in totalitate de adversari, aspect care s-a vazut bine si prin prisma cifrelor, Brno a trimis de doua ori mai putine suturi pe poarta decat suedezi.

Frolunda - Kometa Brno: Rezultate directe (H2H)

04.12.2018 – Kometa Brno – Frolunda 1-4

Frolunda - Kometa Brno: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Kometa are nevoie sa castige acest meci si sa o faca la scor, dar asa cum au aratat si cifrele in meciul din tur, nu cred ca poate produce surpriza. Mai mult, Frolunda a stiut bine sa joace bine pe teren propriu, toate jocurile de pana acum s-au dat cel putin cinci goluri. Parte dintre aceste jocuri s-au lasat cu multe goluri venite din partea formatiei suedeze.

 

Bonus250 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Unibet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
74 / 0 / 36
Profit:
+674 RON
ROI:
6.1 %
Pariuri:
776 / 6 / 495
Profit:
-4 114 RON
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 110
74 / 0 / 36
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1284
776 / 6 / 495
Profit
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept