Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Franta U20 - SUA U20: Predictii pariuri Campionatul Mondial U20

Franta U20 este o echipa cu jucatori foarte buni, care a inscris mereu si a reusit sa isi domine adversarii, ceea ce nu putem spune despre SUA

Campionatul Mondial U20 a intrat in linie dreapta, iar una dinre partidele programate in faza optimilor de finala aduca fata in fata echipele nationale ale Frantei si Statelor Unite ale Americii. Intalnire va avea loc marti, de la ora 18:30, pe “Zdzislaw Krzyszkowiak”, din Bydgoszcz.

Franta U20: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Spectacolul a fost pe masura asteptarilor in meciurile disputate de catre nationala de U20 a Frantei, in 2019. Cu atat mai mult la Campionatul Mondial din Polonia, unde a reusit sa castige toate cele trei intalniri. A incheiat Grupa E pe prima pozitie, cu 9 puncte, cu cinci mai multe decat Mali si Panama, echipele care au terminat pe locurile 2 si 3. Tot ea a fost si una dintre cele mai bune echipe marcatoare, in fiecare intalnire a dat cel putin doua goluri.

  • Mickael Cuisance (Monchengladbach) si Amine Gouiri (Lyon) au reusit sa iasa in relief, in plan ofensiv. Acestia au inscris cateva doua goluri si au pasat decisiv o singura data.

SUA U20: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Statele Unite ale Americii incepeau timid aceasta competitie, cu un esec la limita, 1-2, in fata Ucrainei. S-a mobilizat bine si atunci cand avea mai mare nevoie, a reusit sa castige, fara sa primeasca gol, in fata mai slabelor nationale ale Nigeriei (2-0) si Qatar (1-0). De asemenea, in jocul contra Qatarului a inceput timid, singurul gol al meciului venind din partea lui Timothy Weah, in minutul 76. Cu cinci minute inainte de expirarea timpului regulamentar, jucatorul lui Freiburg, Alexis Mendez, a ratat o lovitura de la 11 m.

  • SUA are si ea un jucator care a atins borna de 2 in dreptul golurilor inscrise, Sebastian Soto (Hannover), a reusit sa inscrie o dubla in victoria cu Nigeria.

Franta U20 - SUA U20: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Desi ambele au inscris cel putin un gol in fiecare meci disputat din faza grupelor, Franta a stiu cum sa iasa mult mai bine in evidenta, in faza ofensiva. Este si nationala care a reusit sa sa isi domine autoritar aversarii. Poate o idee mai buna decat echipele contra carora Franta a evoluat in grupa, echipa Statelor Unite ale Americii le-a permis echipelor intalnite sa se apropie de multe ori de poarta. Deloc convingatoare in evolutiile avute, ma astept ca SUA sa cedeze repede teren, iar la finalul meciului sa fie cea care paraseste Campionatul Mondial.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 0 / 44
Calcul:
-797 RON
ROI:
-7.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 923
Calcul:
-6 502 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
64 / 0 / 44
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 923
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Franta U20