Franta – Norvegia: ponturi CE de handbal feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Franta - Norvegia, de la Campionatul European de handbal feminin.

Duminica, de la ora 19:00, in “Jyske Bank Boxen”, avem meciul Franta - Norvegia, finala Campionatului European de handbal feminin.

Franta - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franta n-a avut mari emotii in a ajunge in ultimul act. E adevarat, n-au fost doar victorii la diferente mari, ba chiar s-a strecurat si un egal cu Rusia, scor 28-28, dar frantuzoaicele au aratat mereu ca niste potentiale campioane. In semifinale, fetele antrenate de Krumbholz au invins Croatia cu 30-19. Calificarea era clara inca de la pauza, cand Franta conducea cu 15-5. Lacrabere, Niakate, Nze Minko si Zaadi au dat toate cate 4 goluri.

Norvegia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norvegia a fost stapana pe situatie pana cand a ajung in semifinale. Cea mai “scurta” victorie pana in ultimul act a fost cu Olanda, 32-25. Dar cu Danemarca, Norvegia a trebuit sa revina pe tabela, lucru neobisnuit pentru ea. A fost 13-10 pentru daneze la pauza si, chiar daca Norvegia a mai experimentat o situatie similara, 13-13 cu Romania, acum era un duel eliminatoriu. Insa elevele lui Hergeirsson sunt niste campioane, iar acest lucru a fost vizibil dupa pauza, cand ofensiva a mers mult mai bine. S-a terminat 27-24, iar Mork a dat 6 goluri.

Franta - Norvegia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Acum trei ani, la Campionatul Mondial, Franta a castigat cu 23-21, in finala. Defensiva a fost si atunci punctul forte pentru frantuzoaice, chiar daca Mork a izbutit sa inscrie de 8 ori. Vedeta Norvegiei abordeaza finala dupa evolutii constant bune la acest turneu final si cred ca poate sa depaseasca linia.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mork peste 5,5 goluri