Frances Tiafoe — Marcos Giron: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tiafoe vs. Giron.

Marti noapte, 05/04/2022, nu mai devreme de ora 02:00, Frances Tiafoe si Marcos Giron vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.54 @ Frances Tiafoe vs. 2.50 @ Marcos Giron!

FRANCES TIAFOE (#30 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Hyattsville – Maryland (Statele Unite) si are resedinta la Orlando – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Wayne Ferreira! A mai fost prezent de trei ori de-a lungul carierei pe zgura de la Houston – 2016 (primul tur), 2017 (primul tur), 2018 (faza optimilor de finala). Desi este un tenismen de suprafete rapide, are si pe zgura trei titluri de nivel ATP Challenger Tour cucerite de-a lungul timpului – Sarasota & Aix en Provence (2017), Parma (2020).

  • VICTORII Tiafoe vs. Giron: nici o victorie

MARCOS GIRON (#53 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Thousand Oaks – California (Statele Unite) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorilor Maxime Tabatruong & Evan Lee! A mai fost prezent o singura data pe zgura de la Houston in trecut – 2019 (faza calificarilor). Nici el nu este un tenismen care sa prefere suprafetele mai lente precum zgura – per total are 25 victorii si 20 infrangeri pe zgura in cariera.

  • VICTORII Giron vs. Tiafoe: 6-7 6-4 6-3 (Paris-Bercy Masters, 2021, hard indoor)

Frances Tiafoe – Marcos Giron: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o revansa luata de primul dintre americani, sunt total de acord cu statutul de favorit pe care i l-au oferit bookmakerii lui Frances Tiafoe, deoarece are un plus de experienta pe acest tip de suprafata si de altfel este si tenismenul aflat intr-o forma de moment mult mai buna: a ajuns pana-n faza optimilor de finala pe hardul outdoor de la Miami Open, trecand de compatriotul Brandon Nakashima – apoi de argentinianul Juan Manuel Cerundolo – apoi infrangere la limita, in set decisiv, la viitorul semifinalist – argentinianul Francisco Cerundolo! De cealalta parte, trebuie mentionat faptul ca Marcos Giron a obtinut de-a lungul carierei de profesionist doar patru victorii pe zgura pe tablourile principale ale turneelor de nivel ATP World Tour; de asemenea, au trecut trei ani de cand a onorat cu prezenta vreun turneu desfasurat pe zgura pe teritoriul Statelor Unite ale Americii; vine aici la Houston dupa doar doua meciuri disputate pe parcursul lunii martie – doua infrangeri fara set castigat la Indian Wells & Miami.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Frances Tiafoe
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi