Finlanda — Muntenegru: pont pentru un meci din Liga Națiunilor

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Liga Națiunilor, la o cotă de 2.10.

Meciul Finlanda - Muntenegru este programat marți, 7 iunie, de la ora 21.45 pe stadionul din Helsinki.

Finlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Finlandezii au scăpat printre degete o victorie mare la debutul în această ediție de Liga Națiunilor. Echipa antrenată de Kanerva a condus cu 1-0 prin reușită golgheterului Pukki, dar au primit gol pe final. Nordicii au jucat în premieră la un Campionat European, dar au ratat calificarea la Mondialul din Qatar. Finlanda este un mix interesant de pragmatism și exuberanta. Pukki este principalul pericol, dar fără forța grupului Kanerva nu ar fi reușit nimic. Golgheter În Turcia la Rizespor, Pohjanpalo nu a jucat în meciul cu Bosnia și este așteptat pe teren la această partidă cu Muntenegru.

Muntenegru - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O echipă mediocră a învins o formație fără speranțe. Așa ar putea fi caracterizată victoria Muntenegrului în fața României. Meciul de debut al acestei ediții de Liga Națiunilor a fost o demonstrație a faptului că voința este primul atuu al unei echipe lipsite de vedete. Fără starul Jovetic, echipa muntenegreană a hărțuit România până când a găsit breșele. Venit cu Coreea de Sud, Mugoșa a fost spinul din coasta defensivei noastre. Cu o apărare solidă și un portar care nu a avut ce apară, Muntenegru este lider în această grupă după 2-0 cu România. La Helsinki va fi mai complicat. Haksabanovic a fost cel mai bun om de pe teren la meciul cu "tricolorii". Mijlocașul lui Djurgardens are 23 de ani și deja multe oferte din Bundesliga și Serie A.

Finlanda - Muntenegru Cote la pariuri si ponturi pariuri

Finlanda are un joc mult mai concret și este favorită. Muntenegru a arătat voință împotriva României, dar e greu de crezut că va avea parte de erorile defensive de care a profitat la Podgorica. De aceea, pontul meu este: Victorie Finlanda. 888 oferă o cotă bună pentru această alegere: 2.10.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Victorie Finlanda
Cf
Cote
2.10
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Liga Națiunilor
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Finlanda
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token