Filip Krajinovic — Marin Cilic: pronosticuri Tenis ATP Queen’s Club

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Krajinovic vs. Cilic.

Sambata la pranz, 18/06/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Filip Krajinovic si Marin Cilic vor juca in cea de a doua semifinala a competitiei ATP World Tour de la Queen’s Club (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.40 @ Filip Krajinovic vs. 1.21 @ Marin Cilic!

FILIP KRAJINOVIC (#48 ATP)

De departe un zgurist la baza, sarbul in varsta de treizeci de ani nu mai obtinuse pana la turneul ATP de la Queen’s vreo victorie pe tabloul principal al vreunui alt turneu de nivel ATP World Tour pe o suprafata precum iarba si n-a trecut niciodata de runda inaugurala a Grand Slam-ului de la Wimbledon! Aceasta va fi cea de a doua semifinala a sezonului regulat pentru Filip Krajinovic, dupa cea pierduta in luna februarie pe hardul indoor de la ATP Montpellier in fata kazakhului Alexander Bublik (4-6 2-6).

  • VICTORII Krajinovic vs. Cilic: nu au jucat

MARIN CILIC (#17 ATP)

Si-a depasit rezultatul de la editia precedenta pe iarba turneului ATP de la Queen’s (faza sferturilor de finala) si pare ca-si traieste a doua tinerete-n “sportul alb” – fiind la a doua semifinala consecutiva, dupa mega-performanta reusita pe zgura de la Roland Garros! Cu un eventual succes in partida de astazi, veteranul croat in varsta de treizeci si trei de ani va reveni printre cei mai valorosi cinsprezece tenismeni ai lumii la simplu, urmand a fi exact al #15-lea in lume de saptamana viitoare (scenariu total plauzibil).

  • VICTORII Cilic vs. Krajinovic: nu au jucat

Filip Krajinovic – Marin Cilic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata in totalitate si castigata in minim de seturi de cel mai experimentat dintre combatanti si mai ales cel care a obtinut de-a lungul carierei performante notabile pe acest tip de suprafata (iarba). Marin Cilic n-a cedat set in precedentele doua runde, in ciuda faptului ca a avut de infruntat adversari cu servicii percutante precum kazakhul Alexander Bublik (7-6 7-5 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri), respectiv finlandezul Emil Ruusuvuori (7-6 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri). De cealalta parte, sarbul Filip Krajinovic a avut nevoie de set decisiv atat in faza optimilor de finala cu americanul Sam Querrey (4-6 6-3 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur), cat si-n duelul din faza sferturilor de finala cu britanicul Ryan Peniston (4-6 6-3 6-3 / peste doua ore petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de doua ori – oferindu-i nu mai putin de paisprezece mingi de break adversarului – iar pe parte de retur a avut plusul de experienta necesar pentru a fructifica patru din cele cinci oportunitati de break avute).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Marin Cilic

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde