Feyenoord Rotterdam – Young Boys Berna: pronosticuri fotbal Europa League

Feyenoord a schimbat antrenorul si joia va debuta cu Advocaat pe banca, in Europa League.

Joi este ziua in care se vor disputa o multime de meciuri, iar de la ora 22:00, Feyenoord joaca pe De Kuip, acolo unde urmeaza sa-i fie rivala Young Boys. Este un duel olandezo-elvetian, ele facand parte din Grupa G din Europa League.

Feyenoord Rotterdam: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Olandezii s-au descurcat bine in grupele de calificare, singura exceptie de la regula este Feyenoord. Aceasta trece prin momente neplacute, tocmai si-a schimbat antrenorul. La primul duel cu Advocaat pe banca, acesta a facut instructie pe terenul lui Venlo, echipa de care a trecut cu 3-0 la general. Din nefericire, in Grupa G din Europa League este codasa. Se afla pe ultimul loc, dar are 3 puncte, cu trei mai putine decat echipa de pe primul loc. Cu alte cuvinte, un eventual succes o poate duce in fruntea clasamentului acestei grupe.

  • Echipa probabila: Vermeer – Karsdorp, Ie, Botteghin, Haps – Kokcu, Tapia, Toornstra – Larsson, Sinisterra, Berghuis 
  • Suspendat: Leroy Fer

Young Boys Berna: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Elvetienii au reusit sa joace un fotbal foarte frumos in runda anterioara, atunci cand au si trecut cu 2-0 de Feyenoord. A fost un meci care s-a disputat pe teren propriu si care a insemnat al doilea succes din Grupa G. Astfel, galben-negrii se afla pe primul loc, dar la foarte mica distanta de ultimul loc. Cu alte cuvinte, batalia pentru un loc in primavara europeana este departe de a se incheia. Tot in postura de sefa a clasamentului este si in Elvetia, acolo unde, desi a pierdut in runda anterioara a reusit sa ramana pe primul loc, cu putin avans in fata lui Basel.

  • Echipa probabila: Ballmoos – Janko, Sorensen, Lotomba – Fassnacht, Petignat, Aebischer, Ngamaleu – Nsame, Assale 

Feyenoord Rotterdam - Young Boys Berna: Cote la pariuri si predictii pariuri

In urma cu doua runde a fost 2-0 pentru YBB; dar acum se joaca la Rotterdam. Faptul ca gazdele si-au schimbat antrenorul si vor juca pentru prima oara in Europa League 2019/20 cu acesta, este de bun augur. Cred ca stilul de joc al ambelor echipe o sa fie unul alert, frumos, care sa ne aduca cel putin trei modificari de scor. Cred in ambele ofensive si in faptul ca au ce sa ofere.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 0 / 47
Calcul:
-1 785 RON
ROI:
-17.7 %
Pariuri:
1879 / 34 / 1178
Calcul:
-11 634 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 101
54 / 0 / 47
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3095
1879 / 34 / 1178
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri