Fernando Verdasco — Manuel Guinard: pronosticuri Tenis ATP Madrid challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Verdasco vs. Guinard.

Miercuri la pranz, 13/04/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Fernando Verdasco si Manuel Guinard vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.66 @ Fernando Verdasco vs. 2.08 @ Manuel Guinard!

FERNANDO VERDASCO (#120 ATP)

Are treizeci si opt de ani si merita tot respectul ca desi se apropie cu pasi repezi spre momentul retragerii din activitate, inca este capabil sa mentina ritmul si sa joace la nivel inalt! S-a nascut chiar aici la Madrid (Spania) dar are resedinta la Doha (Qatar), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorilor Diego Dinomo & David Sanchez & Quino Munoz! Pe parcursul sezonului regulat a adunat opt victorii si sase infrangeri pe zgura, cucerind si turneul de la Monterrey challenger (hard outdoor).

  • VICTORII Verdasco vs. Guinard: nu au jucat

MANUEL GUINARD (#159 ATP)

Are douazeci si sase de ani si n-a fost niciodata clasat mai sus de al #156-lea loc in ierarhia mondiala de simplu masculin (asadar, mult mai putin experimentat), s-a nascut la Saint-Malo (Franta) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m dar nu poseda neaparat un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorului Sebastien Villette! De departe-l putem considera un asa-zis “zgurist” la baza, iar in luna martie a acestui an si-a trecut in palmares primul titlu de nivel ATP Challenger Tour la simplu (Roseto Degli Abruzzi).

  • VICTORII Guinard vs. Verdasco: nu au jucat

Fernando Verdasco – Manuel Guinard: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de cel mai experimentat si mai familiarizat cu locul unde se va disputa acest duel, luand in considerare si faptul ca spaniolul va avea parte de sustinerea frenetica a tuturor persoanelor care vor veni sa-l vada la treaba si avantajul lui Fernando Verdasco de a fi disputat deja un meci pe zgura de la Madrid challenger in runda inaugurala – de cealalta parte a fileului s-a aflat bulgarul Dimitar Kuzmanov (6-3 6-4 / si-a cedat serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor noua oportunitati avute la dispozitie). De cealalta parte, francezul Manuel Guinard a beneficiat de retragerea din competitie a portughezului Gastao Elias si a sarit peste primul tur; in urma cu doua saptamani a fost prezent pe zgura de la Marbella challenger, cedand clar acolo tot in faza optimilor de finala duelul cu argentinianul Pedro Cachin (4-6 0-6).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Fernando Verdasco
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi