Ferencvaros - Haladas. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda doua variante de pariere, ambele pe goluri, pentru meciul din Ungaria dintre Ferencvaros si Haladas.

Mi-am indreptat atentia asupra campionatului Ungariei care de curand a debutat in noul sezon iar acum in etapa a treia programeaza un meci interesant din punctul meu de vedere, cel dintre Ferencvaros si Haladas, doua echipe care au aratat o forma diferita in primele etape, insa au in comun faptul ca dovedesc un potential ridicat si spectaculos din punct de vedere al golurilor.


Avand in vedere forma buna aratata si faptul ca evolueaza pe teren propriu este cat se poate de normal ca Ferencvaros sa plece ca mare favorita inaintea acestui meci, ei parand a trece rapid peste socul eliminarii din Europa League in urma dublei cu Maccabi Tel Aviv din urma cu doua saptamani (remiza acasa, scor 1-1 si infrangere in deplasare, scor 1-0). Ferencvaros a debutat in noul sezon cu o victorie categorica obtinuta pe teren propriu contra lui DVTK, scor 4-1 iar in etapa urmatoare tot cu acelasi scor s-a impus pe terenul celor de la MTK Budapesta.


De cealalta parte, desi Haladas a reusit sa adune 1 singur punct, arata o forma buna in ofensiva si reuseste sa marcheze cu usurinta, apararea insa parand punctul lui slab. Haladas a debutat in noul sezon pe terenul lui Honved unde a suferit o infrangere spectaculoasa, scor 3-2 iar apoi a reusit sa obtina o remiza pe teren propriu, scor 2-2, contra celor de la Ujpest, dupa ce la pauza tabela indica 1-2.


Cred ca Ferencvaros isi va continua parcursul bun si va obtine o noua victorie categorica in acest meci, unul care ma astept sa ne ofere din nou spectacol si in care sa avem o deschidere rapida de scor.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.38
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ferencvaros Total goluri - Peste 1.5 Urmatorul gol inainte de min. 30:00 (Gol 1) - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide