Felix Auger-Aliassime — Carlos Taberner: pronosticuri Tenis ATP Estoril

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Aliassime vs. Taberner.

Joi seara, 28/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Felix Auger-Aliassime si Carlos Taberner vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Estoril (Portugalia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.32 @ Felix Auger-Aliassime vs. 3.45 @ Carlos Taberner!

FELIX AUGER-ALIASSIME (#10 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani dar deja este considerat unul dintre tenismenii de top ai lumii, mai ales ca-n sezonul regulat a “spart gheata” in sfarsit si si-a trecut in palmares primul turneu de nivel ATP World Tour la simplu – Rotterdam (hard indoor) – dupa nu mai putin de noua finale pierdute anterior! S-a nascut la Montreal (Canada) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si este antrenat de Toni Nadal & Frederic Fontang. A mai fost prezent pe zgura de la ATP Estoril doar in anul 2018 (faza calificarilor).

  • VICTORII Aliassime vs. Taberner: 6-1 3-6 6-4 (Barcelona, 2022, zgura)

CARLOS TABERNER (#92 ATP)

Are douazeci si patru de ani si-n prezent ocupa cel mai bun loc al carierei in ierarhia mondiala de simplu, s-a nascut la Valencia (Spania) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Marcos Esparcia! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour la simplu sau la dublu, de departe este un zgurist la baza si si-a trecut totusi in cont cinci titluri de nivel ATP Challenger Tour.

  • VICTORII Taberner vs. Aliassime: nici o victorie

Felix Auger-Aliassime – Carlos Taberner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum cea care s-a “consumat” in urma cu doar o saptamana pe zgura de la ATP Barcelona, luand in considerare forma slaba prin care trece canadianul de culoare – care oricum nu se simte in largul lui pe acest tip de suprafata lenta – dar si avantajul spaniolului de a fi disputat deja trei partide pe zgura de la ATP Estoril, fiind astfel acomodat cu suprafata de joc si conditiile oferite de turneul portughez! Carlos Taberner l-a eliminat in runda inaugurala pe big-server-ul sud-african Lloyd George Harris (6-3 6-4 / nu si-a cedat serviciul, salvand toate cele trei mingi de break oferite – pe retur a fructificat doua din cele trei oportunitati de break pe care si le-a procurat, in ciuda celor zece asi expediati de adversarul sau), din postura de lucky-loser pe tabloul principal. De cealalta parte, Felix Auger-Aliassime va intra pe teren fara vreo motivatie anume, deoarece n-are puncte de aparat si turneul ATP de la Estoril nu prezinta neaparat vreun mare interes pentru el.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde