Felix Auger-Aliassime — Alex Molcan: pronosticuri Tenis ATP Marrakech

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Auger-Aliassime vs. Molcan.

Joi la pranz, 07/04/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Felix Auger-Aliassime si Alex Molcan vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Marrakech (Maroc, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.30 @ Felix Auger-Aliassime vs. 3.55 @ Alex Molcan!

FELIX AUGER-ALIASSIME (#9 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a nascut la Montreal (Canada) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorilor Frederic Fontang & Toni Nadal! Dupa nu mai putin de noua finale de nivel ATP World Tour pierdute in competitiile de simplu pe parcursul anilor 2019, 2020, 2021, canadianul a spart in sfarsit gheata in acest an – campion pe hardul indoor de la ATP Rotterdam, dupa o semifinala cu Andrey Rublev si o finala cu Stefanos Tsitsipas.

  • VICTORII Aliassime vs. Molcan: nu au jucat

ALEX MOLCAN (#65 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Presov (Slovacia) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul de asemenea cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si nu poseda un prim serviciu de speriat, beneficiaza de suportul compatriotului Karol Beck – fost numar #36 ATP la simplu – pe parte de antrenorat! Are in palmares o singura finala de nivel ATP World Tour, disputata si pierduta pe parcursul sezonului precedent pe zgura de la Belgrad (este zgurist la baza).

  • VICTORII Molcan vs. Aliassime: nu au jucat

Felix Auger-Aliassime – Alex Molcan: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida ceva mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri celor doi combatanti, luand in considerare faptul ca rezultatele obtinute de canadian pe parcursul precedentelor doua sezoane cel putin pe o suprafata lenta precum zgura nu au fost deloc satisfacatoare, iar competitia de la Marrakech nu cred ca-i trezeste – per total – prea mult interes! Felix Auger-Aliassime l-a invins in runda inaugurala pe marocanul Elliot Benchetrit (6-3 6-3 / sase asi expediati, o singura dubla greseala comisa, i-a oferit oponentului sase mingi de break – dar le-a salvat pe toate, pe parte de retur si-a procurat tot atatea mingi de break, fructificand trei dintre ele), in timp ce slovacul Alex Molcan a trecut fara prea mari probleme de mai experimentatul italian Stefano Travaglia (6-0 6-4 / trei asi expediati, o singura dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o singura data, dar pe parte de retur si-a procurat nu mai putin de zece oportunitati de break – cinci dintre ele fiind si fructificate in cele din urma).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi