Federico Delbonis — Alexander Zverev
Incheiat

Federico Delbonis — Alexander Zverev: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Delbonis vs. Zverev.

Miercuri la pranz, 13/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Federico Delbonis si Alexander Zverev vor juca in runda a doua a competitiei ATP Masters Series de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 6.40 @ Federico Delbonis vs. 1.12 @ Alexander Zverev!

FEDERICO DELBONIS (#34 ATP)

Are treizeci si unu de ani si deja multa experienta acumulata la nivel ATP World Tour, il putem considera un zgurist la baza si are in palmares doua titluri de asemenea nivel la simplu – Sao Paulo (2014, zgura), respectiv Marrakech (2016, zgura). S-a nascut la Azul (Argentina) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Mariano Hood!

  • VICTORII Delbonis vs. Zverev: nici o victorie

ALEXANDER ZVEREV (#3 ATP)

Va implini peste aproximativ o saptamana varsta de douazeci si cinci de ani, a acumulat destule experienta pe parcursul ultimelor sezoane pentru a deveni unul dintre tenismenii de top ai lumii si un pretendent la fotoliul de lider mondial – s-a nascut la Hamburg (Germania) dar are resedinta chiar aici la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,98m si poseda un serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorului Alexander Zverev Sr. (tatal sau) si este fratele mai mic al unui alt tenismen profesionist – Mischa Zverev.

  • VICTORII Zverev vs. Delbonis: 7-5 6-7 6-3 (Geneva, 2019, zgura), 6-4 7-6 (Hamburg, 2019, zgura)

Federico Delbonis – Alexander Zverev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, luand in considerare faptul ca neamtul n-a prea excelat de-a lungul carierei pe zgura Masters-ului de la Monte Carlo si va fi interesant sa-l vedem la treaba in primul meci oficial de simplu pe care-l va disputa pe zgura in sezonul regulat! Alexander Zverev a disputat doua partide de dublu pe zgura turneului monegasc – avandu-l drept partener pe brazilianul Marcelo Melo, cei doi au eliminat echipe solide precum Hurkacz/Sinner (6-4 6-3) si mai ales Herbert/Mahut (7-5 6-4), ambele partide fiind castigandu-le din postura de outsideri. De cealalta parte, sud-americanul Federico Delbonis a avut nevoie de set decisiv pentru a-l invinge in runda inaugurala de la Monte Carlo pe spaniolul Jaume Munar Clar (6-4 3-6 6-4 / patru asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori – oferindu-i oponentului unsprezece mingi de break, iar pe parte de retur scenariul a fost identic – cinci break-uri realizate dintr-un total de unsprezece oportunitati).

Ponturi
Peste 6,5 game-uri în meci @ Federico Delbonis
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 6,5 game-uri în meci @ Federico Delbonis
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token