Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Federer vs Nadal, meciul zilei Wimbledon - uriasii sunt inca aici

0

Roger Federer si Rafa Nadal se intalnesc din nou, dupa 11 ani, la Wimbledon.

Am tanjit, cred, cu totii, dupa un nou meci istoric intre Federer si Nadal. Si iata-l a sosit, in toata splendoarea lui, se va juca in semifinala de la Wimbledon 2019. E adevarat ca cei doi s-au intalnit anul, tot in semifinale, pe zgura de la Roland Garros, dar meciul acela a fost grav afectat de vant si, oricum, s-a desfasurat pe terenul lui Rafa. 

Un nou FeDAL avem, asadar, de data aceasta in fief-ul lui Roger, pe iarba. Au trecut 11 ani de la precedenta lor intalnire aici, in finala din 2018. 11 ani de istorie in tenis, cu Roger si Rafa.


thumb_5d26e009e8dbd_1562828809.jpg

Roger Federer a castigat de sapte ori la Wimledon

Roger Federer are 100 de victorii la Wimbledon, niciun jucator de tenis nu mai are atatea si e greu de crezut ca va avea vreodata.

Meciul din finala din anul 2008, castigat de Rafa dupa ce finalele din 2016 si 2017 fusesera adjudecate de catre Federer, a fost catalogat drept " cel mai frumos meci din istoria tenisului".

De atunci, Roger si Rafa nu s-au mai intalnit la Wimbledon. Se intalnesc acum, in 2019, cand Federer are aproape 38 de ani, iar Rafa are 33.

Roger inca leviteaza maiestuos deasupra ierbii. Dupa serviciile extraordinar plasate, mai ales la T, se avanta impetuos catre fileu, pentru a juca clasicul serviciu-vole.

Este printre putinii jucatori in activitate care mai joaca astfel, dar el e un maestru al acestui stil de a juca, stil ce este foarte potrivit pentru iarba.

Roger si-a pierdut doar de trei ori serviciul pana acum si a servit 42 de asi. Dincolo de numarul asilor, serviciul ramane un atu considerabil al lui Federer pe suprafetele rapide. Si mai e stiinta jocului pe iarba, aici are un plus fata de Rafa.


Rafa Nadal are doua titluri la Wimbledon

Rafa Nadal este intr-o forma excelenta. Sincer, nu ma asteptam la asta, dupa finala castigata la Roland Garros si dupa ce nu a jucat niciun meci oficial pe iarba inainte de Wimbledon.

Nu pot spune ca adversarii sai de pana acum au fost magnifici, dar, cel putin in teorie, Kyrgios, Tsonga sau Querrey sunt "big servers", iar pe iarba asta conteaza foarte mult.

Rafa a jucat insa foarte bine la retur si serviciul a fost la cote inalte, de asemenea. Rafa a servit in total 47 de asi in cinci meciuri, dar, lucru mai important decat acesta, si-a pierdut doar de patru ori serviciul pana acum.

Iesind un pic din statistici, Rafa are avantaj in meciurile directe cu Roger mai ales datorita pistonarii, cu lovitura de forehand, cu obstinatie pe reverul cu o singura mana al elvetianului.

Asa s-a cam scris istoria meciurilor de pana acum. Iarba se toceste mult, prea mult in fazele finale ale competitiei, iar acesta poate fi un avantaj pentru Rafa, pentru ca mingea va sari mai inalt, asemanator sariturii pe care o are pe zgura.

Eclatant duel vom avea aici; desi e teritoriul lui Federer, cred ca Rafa are o sansa buna in acest meci.

Roger Federer vs Rafa Nadal - titanii tenisului sunt inca aici

Roger si Rafa au facut ca tenisul ultimilor 15 ani sa fie minunat, au scris poate cea mai frumoasa poagina de istorie a acestui sport.

Da, titanii sunt inca aici. In prefata acestui meci, Roger si Rafa au evocat rivalitatea lor, care a ridicat pe culmi nebanuite tenisul acestor ani.

Laitmotivul confesiunilor lor a fost acesta: "We are still here!". 

Da, multumim ca inca sunteti aici, Roger si Rafa.

Nu stim cat veti mai fi, dar noi ne vom bucura de fiecare clipa a tenisului maret pe care il oferiti!

Dincolo de orice pont, va invit sa ne bucuram impreuna de frumusetea tenisului, cu Roger si Rafa!

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.81
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 2 / 26
Profit:
-88 RON
ROI:
-1.9 %
Pariuri:
294 / 21 / 258
Profit:
-2 488 RON
ROI:
-4.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
19 / 2 / 26
Profit:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 574
294 / 21 / 258
Profit
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Rafa Nadal
Comentarii
Niciun comentariu momentan