FCSB - Lugano. Pariul propus de Ioana Cosma

Acțiune

Expertul Intelbet, Ioana Cosma, a realizat un pronostic pentru meciul dintre FCSB si Lugano din Europa League.

FCSB - Lugano. Pariul propus de Ioana Cosma

FCSB joaca pentru primul loc in grupa cu Lugano, are nevoie de o victorie ca sa fie sigura ca o prinde finalul acestei grupe pe prima pozitie. Sigur, prin jocul rezultatelor poate termina grupa pe prima pozitie si in alte conditii. 


Echipa lui Dica a dominat grupa de Europa League, dar a scazut din turatie pe final. Cel mai important om al echipei lui Dica e suspendat pentru acest joc, Budescu sta in partida de joi seara, dar va reveni in dubla din primavara. Tanase, autor a doua goluri in ultima etapa, ar urma sa ii ia locul in primul 11. Si Momcilovici va reveni in teren dupa problemele medicale pe care le-a avut si poate juca pe postul de fundas central, acolo unde Dica are cele mai mari probleme. 


Miza nu e numai una care tine de tragerea la sorti si coeficient, miza este si una financiara. Dica poate apela din nou la portarul Vlad caruia a promis ca ii va oferi cat mai multe minute. Vlad n-a avut o evolutie slaba in meciul din Cehia. 


Lugano i-a incurcat si pe cehii de la Plzen, i-a incurcat si pe cei de la Hapoel Beer Sheva si raman surpriza grupei. Si la Luzern, Lugano a jucat bine cu FCSB, dar dupa pauza oamenii lui Dica au intors jocul si si-au demostrat superioritatea. 


FCSB: Vlad, Enache, Balasa, Momcilovici, Junior Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Tanase, Coman - Gnohere. 

Ponturi
Victorie FCSB
Cf
Cote
1.50
Va fi acest pariu castigator?
Victorie FCSB
100%
21 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 21

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token