FC Voluntari — FC Botosani: ponturi pariuri Liga 1

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1.95 şi 2.75.

Meciul de fotbal FC Voluntari - FC Botoşani va avea loc sâmbătă, 24 iulie 2021, în etapa a 2-a a Ligii 1, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, de la ora 18:30.

FC Voluntari s-a făcut de râs în "Groapă"

FC Voluntari a jucat slab în meciul disputat în deplasare cu Dinamo Bucureşti, pe care l-a pierdut cu scorul de 3-2, deşi a deschis scorul. "Câinii roşii" au marcat toate golurile prin Deian Sorescu (44, 58, 72), în timp ce golurile oaspeţilor au fost înscrise de noii veniţi Lóránd Fülöp (14) şi Vadim Raţă (66).

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are un program greu, pentru că va juca vineri cu FC Botoşani, apoi cu FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova. Ilfovenii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi, singura absenţă fiind a lui Ion Gheorghe, care este la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 • Echipa probabilă FC Voluntari (4-2-3-1): Râmniceanu - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Al. Vlad - Raţă, Droppa - Al. Ilie, L. Fülöp, Marcelo Lopes - Angelov

 • Antrenor: Liviu Ciobotariu

 • Accidentaţi: nu există

 • Suspendaţinu există

 • Rezerve: Lavin, Cr. Costin, C. Achim, Briceag, N. Roșu, Hélder Tavares, R. Ion, Fl. Bălan, D. Paraschiv

 • Va lipsi: I. Gheorghe (Jocurile Olimpice de la Tokyo)

FC Botoşani a scos cu multă şansă 1 punct cu FCSB

FC Botoşani a luptat cu toate puterile pentru a obţine un punct cu Fotbal Club FCSB şi, cu multă şansă, a rezistat până la final, scorul meciului fiind 0-0. Bucureştenii au dominat partida, având o bară la şutul lui Răzvan Oaidă (42) şi un penalty ratat prin Florin Tănase (61), apărat de portarul Eduard Pap.

Echipa antrenată de Marius Croitoru va încerca să câştige sâmbătă la Voluntari, pentru a bifa prima victorie din acest sezon. În plus, în etapa următoare va fi mult mai greu să obţină 3 puncte, urmând a juca acasă cu Universitatea Craiova. Cu excepţia lui Andrei Chindriş şi Eduard Florescu, care sunt la JO de la Tokyo 2020, nu sunt probleme de lot.

 • Echipa probabilă FC Botoşani (4-3-3): E. Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu - Papa, Remacle, Ongenda - Târcoveanu, Kage, Fili

 • Antrenor: Marius Croitoru

 • Accidentaţi: nu există

 • Suspendaţinu există

 • Rezerve: Contra, Patache, Dragu, Edjouma, M. Roman I, Petkovski, D. Croitoru, Sila, S. Camara

 • Vor lipsi: Chindriş, Florescu (Jocurile Olimpice de la Tokyo)

FC Voluntari - FC Botoşani: Cote la pariuri şi pronostic

Conform casei de pariuri Betano, FC Voluntari are cota 3.05 pentru un succes iar FC Botoşani are cota 2.72 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 2.80.

În sezonul trecut cele două echipe au remizat 1-1, atât în tur, cât şi în retur. Trebuie de reţinut că în cele 10 meciuri all-time disputate la Voluntari, gazdele au marcat de fiecare dată cel puţin 1 gol iar oaspeţii au înscris şi ei în 9 partide.

Casele de pariuri româneşti văd un meci echilibrat, în care e de aşteptat ca să se termine la egalitate. Totuşi, 1 punct nu ar mulţumi nicio echipă, pentru că în prima etapă nu a câştigat niciuna iar în etapa a 3-a vor avea meciuri şi mai grele.

Ilfovenii au tratat cu superficialitate jocul din "Groapă" cu Dinamo şi au pierdut, deşi erau favoriţi. Moldovenii au câştigat doar de 2 ori la Voluntari şi după cum au jucat în prima etapă cu FCSB, cu multă determinare, ar trebui să-şi propună mai mult decât un egal.

Vă recomand să pariaţi că FC Voluntari va marca 1 gol înainte de minutul 60. Al doilea pont este că nu se va înscrie în ambele reprize.

 

 

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 32
Calcul:
-31 RON
ROI:
-0.6 %
Pariuri:
1424 / 28 / 1236
Calcul:
+6 342 RON
ROI:
+2.4 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 55
23 / 0 / 32
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2689
1424 / 28 / 1236
Calcul
ROI: +2.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Voluntari va marca înainte de minutul 60, DA Gol marcat în ambele reprize, NU