Farul Constanta — Sepsi: pont din Superliga România

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă propune un pariu din Superliga (România).

Partida Farul – Sepsi OSK se joacă astăzi, ora 16:30, pe Terenul Principal al Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi.

Dintre echipele care se luptă pentru titlu, Farul pare a fi marea beneficiară a rejucării partidei dintre Sepsi și U Craiova 1948. Liderul campionatului primește în vizită o formație care a evoluat joi și care a trăit exuberanța calificării în play-off. Cât s-a sărbătorit, cât de concentrați sunt jucătorii înaintea acestei partide, mai ales că urmează și o pauză de două săptămâni prilejuită de partidele naționalei? 

Vom primi răspuns la toate aceste întrebări astăzi de la 16:30. Cert este că Farul are în spate un joc solid și o victorie de moral contra Rapidului, meci care a transformat-o în campioana sezonului regulat. Totodată, acel rezultat pare a fi simplificat ecuația luptei pentru campionat. CFR și Farul sunt favorite, FCSB părea, la rândul ei, o echipă periculoasă, însă a început doar cu un egal play-off-ul. Hagi știe că un succes astăzi ar reprezenta un mare pas înainte. Ar pune cinci puncte între trupa sa și FCSB, care în realitate ar fi însă șase, pentru că FCSB a intrat cu rotunjire de puncte în play-off, ori la egalitate de puncte Farul ar fi avantajată.

Farul și Sepsi s-au întâlnit în urmă cu 20 de zile iar diferența de valoare între cele două a fost imensă. Pur și simplu Sepsi nu a existat pe teren. Bergodi și fotbaliștii săi vor dori să schimbe impresia lăsată atunci și să arate că acel joc, încheiat 0-2, a fost mai degrabă un accident. 

FARUL – SEPSI OSK: cote și pronostic 

Farul este echipa cu obiectiv clar, titlul. Sepsi va juca mai degrabă rol decorativ în acest play-off, având un handicap de cinci puncte față de locul cinci, Rapid, de șapte față de Universitatea Craiova și de nouă față de FCSB. Am observat că Farul este o trupă care are începuturi excelente de meci. Băieții lui Hagi au câștigat primele reprize ale partidelor cu Sepsi, Petrolul și Universitatea Craiova și au marcat și contra Rapidului. Văd un scenariu asemănător, cu Farul atacând din start și reușind să înscrie în primele 45 de minute. Conticazino ne oferă o cotă de 2.08 pentru o asemenea realizare.  

Ponturi
Cel puțin un gol Farul în prima repriză
Cf
Cote
2.08
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru SuperLiga
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin un gol Farul în prima repriză
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token