Evil Geniuses — Gaimin Gladiators
Incheiat

Evil Geniuses — Gaimin Gladiators: ponturi The International Dota 2 21.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Evil Geniuses - Gaimin Gladiators, de la The International 2023.

Sambata, de la ora 23:00, avem meciul Evil Geniuses - Gaimin Gladiators, din lower-bracket de la The International Dota 2.

EG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Evil Geniuses a inceput bine sezonul, dar undeva pe parcurs s-au cam pierdut. Si e pacat pentru o formatie atat de spectaculoasa si de unita. EG a mers cam la toate competitiile importante, insa inainte de TI a a mai reusit doar un loc ⅚ la BetBoom Dacha. A avut nevoie de un tibreaker pentru a depasi faza grupelor. Un 2-0 cu SMG, doar ca acest succes nu a rezolvat problemele de joc. Unele care au fost vizibile in urmatoarea partida, 0-2 cu Liquid. Doua harti de +35 de minute, dar in care EG nu a parut in vreun moment ca poate sa castige. 

GG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gaimin Gladiators au fost echipa sezonului, cu nu mai putin de sase trofee castigate in 2023. La un moment se parea ca GG nu pot pierde, orice s-ar intampla. Doar ca s-a mai consumat din combustibil, iar cei de la  Gaimin au parut “muritori”. Rezultat modest la Deamleague Season 21, in conditiile in care GG a castigat atat Season 19, cat si 20 in 2023. Aproape la fel de slaba a fost si prestatia de la acest TI. Trecem peste prestatia din grupa, cu doua victorii in patru partide. GG a pierdut duelul pentru upper-bracket contra celor de la Talon, scor 1-2.

EG - GG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Oricand e loc de surprize, doar GG a pierdut cu Talon, insa EG are dificultati cu Chris.Luck. Nu neaparat cu jocul sau, ci cu faptul ca nu tine pasul la farm cu midlanerul advers. Aspect pe care nu-l regasim si la Quinn. EG a gasit cu greu rotatiile in early game, iar un meci cu GG va fi si mai complicat din acest punct de vedere. Asta pentru ca Gaimin se protejeaza excelent si lasa putine kill-uri oponentilor. 

Ponturi
GG 2-0
Cf
Cote
1.87
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
GG 2-0
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token