Evil Geniuses — beastcoast
Incheiat

Evil Geniuses — beastcoast: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida EG - beastcoast, de la The International 11.

Vineri dimineata, de la ora 11:00, in lower-bracket la The International 11, avem meciul Evil Geniuses - beastcoast.

Evil Geniuses - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Evil Geniuses a prins direct un loc la acest TI, dar fara mari performante in actuala stagiune. Locul 13 la ESL One Stockholm in 2022 si iar o performanta modesta la Arlington Major, locul 9/12. Doar ca inceputul de grupa a fost senzational pentru americani, cu trei victorii in prima zi. EG a terminat pe primul loc grupa A si si-a putut alege adversara din primul tur de upper-bracket. A preferat-o pe Thunder Awaken in locul celor de la Team Aster, iar asta nu s-a dovedit o decizie inspirata. EG a cedat cu 0-2, nefacand fata agresivitatii celor de la TA in early-game.

beastcoast - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

beastcoast este in aceeasi formula de doi ani de zile, lucru rar in Dota 2. Mai ales in America de Sud. Dar baietii sunt foarte uniti, iar rezultatele au fost destul de bune. Pana la urma, beastcoast a ajuns direct la TI11. In actualul sezon, au jucat finala la fiecare dintre tururile din DPC, plus ca au ajuns la ESL One Stockholm si Arlington Major. In grupa B, beastcoast a avut 2 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri, terminand pe locul 7. Preferati de Hokori pentru BO1 in prima runde de lower-bracket, baietii de la beastcoast au luat-o personal si au trecut de rivalii sud-americani in 36 de minute. Dar lucrurile erau clare dupa “lane phase”.

EG - beastcoast: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu era ceva de neimaginat ca EG sa clacheze pe main stage. Increderea vine din rezultate, iar EG n-a mai obtinut ceva notabil la un LAN de ceva vreme. beastcoast nu are acelasi ritm ca Thunder Awaken, dar reprezinta aceeasi “scoala” sud-americana de Dota. Iar K1 e genul de carry care poate sa-ti castige o harta datorita farm-ului.

Ponturi
beastcoast + 1,5 harti
Cf
Cote
1.57
Votare
Va fi acest pariu castigator?
beastcoast + 1,5 harti
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token